Alpa'nın yanında staj yapmam lazım zaten:dHemen yarın @Alpamis'ın yanında işe başla, tamam yetenek var ama geliştirmen lazım
Alpa'nın yanında staj yapmam lazım zaten:dHemen yarın @Alpamis'ın yanında işe başla, tamam yetenek var ama geliştirmen lazım
İddia için bol şans çünkü ihtiyacın olacak .dAlpa'nın yanında staj yapmam lazım zaten:d
Ben taa aylar öncesinden bile Zoro Wano'da Yc3 alamayacak diye iddiaya girdim. 90 bölümdür de şansa ihtiyacım olmadı:dİddia için bol şans çünkü ihtiyacın olacak .d
İddiayı kaybettiğini görmeye çok yakınsın o zaman Benim iddia için de öyle :d 90 bölümdür Oda abim dövüş değil yan senaryo çiziyor zaten .dBen taa aylar öncesinden bile Zoro Wano'da Yc3 alamayacak diye iddiaya girdim. 90 bölümdür de şansa ihtiyacım olmadı:d
Reis, Zoro'nun Kaido'yla işi yok deniliyordu, ama bak adamın hedefiymiş. xd Kaido'yu kim keser konusu da malum. Kaç kişinin aklına Kiku'nun falan keseceği geldi? Fazla güveniyorsun kendine. xdBen taa aylar öncesinden bile Zoro Wano'da Yc3 alamayacak diye iddiaya girdim. 90 bölümdür de şansa ihtiyacım olmadı:d
Yalnız adada yc3 kalmadı bilmem farkında mısın:d dolaylı yoldan iddiam yc2-1e yükselmiş olduasdhfajsdhfsdİddiayı kaybettiğini görmeye çok yakınsın o zaman Benim iddia için de öyle :d
Kaido'nun boğazına Raizo pıçakları dayadığında o mevzu kapanmalıydı aslındjahdlskjfhasdkfReis, Zoro'nun Kaido'yla işi yok deniliyordu, ama bak adamın hedefiymiş. xd Kaido'yu kim keser konusu da malum. Kaç kişinin aklına Kiku'nun falan keseceği geldi? Fazla güveniyorsun kendine. xd
Tamam işte Yc1 ile dövüşürse iki türlü de yatmıyor musun xsdasdas.Ben sana diyim çok yakınsın yatmaya.Yalnız adada yc3 kalmadı bilmem farkında mısın:d dolaylı yoldan iddiam yc2-1e yükselmiş olduasdhfajsdhfsd
2021'in ortasında netleşecek her şey:d
Kaido'nun boğazına Raizo pıçakları dayadığında o mevzu kapanmalıydı aslındjahdlskjfhasdkf
Who is who, Sasaki YC3 eder.Yalnız adada yc3 kalmadı bilmem farkında mısın:d dolaylı yoldan iddiam yc2-1e yükselmiş olduasdhfajsdhfsd
2021'in ortasında netleşecek her şey:d