Sanji, Black Maria'yı gördükten sonra cenazesini kaldırmayız umarım
Zoro 2v1 atmaz.Zoro yukarıya direk çıkmanın bir yolu olsaydı dedikten sonra Marco'nun yardım gerekiyor mu sorusu. Muhtemelen Zoro'yu Marco yukarıya taşıyacak. Daha sonra Marco King ile savaşabilir. Zoro'nun Kaido ve Linlin ile tek başına yukarıda kalma ihtimali beni ciddn tedirgin ediyor.
Hoşgeldin,senle konuştuğumuz da.Sen de Zoro'nun bu arc çoğu novayı geride bırakacağını söylemiştin.Memnun musun ?Başlığı Aveller diye okudum. Hep uykusuzluk.
1.Senaryo;Kınlar paket olmuş anladığım kadarıyla ve BM'de çatıya çıktı ne tarz bir mevzu dönecek orada merakla beklemekteyim.
İmkansız.King-Marco,Zoro-Queen olacak yeni bölümde.Sanji Maria'dan kurtulur kurtulmaz Zoro'dan Queen'i alacak Marco da buralar size emanet beyler deyip Kaido katına çıkacak.Sonra gelsin King-Zoro,Queen-Sanji.
Olamaz, olmamlı.King-Marco,Zoro-Queen olacak yeni bölümde.Sanji Maria'dan kurtulur kurtulmaz Zoro'dan Queen'i alacak Marco da buralar size emanet beyler deyip Kaido katına çıkacak.Sonra gelsin King-Zoro,Queen-Sanji.
Giriyor musun iddiasına Bu arc bizim ikili bu ikiliyi yenecek.Oda bence bunun için fazlasıyla ipucu verdi.İmkansız.
OlmalıOlamaz, olmamlı.