İşte en iyi kıvamı bulmuş da denebiliansbbabavaakfkfkkfkfkfkfkfkfkfkkfkfkfkfkfKendini bu kadar tekrarlayan bir mangaka en iyi mangakaysa diğer mangakalar kendilerine başka bir iş bulmalı.
İşte en iyi kıvamı bulmuş da denebiliansbbabavaakfkfkkfkfkfkfkfkfkfkkfkfkfkfkfKendini bu kadar tekrarlayan bir mangaka en iyi mangakaysa diğer mangakalar kendilerine başka bir iş bulmalı.
Dof'tan olsa olsa yc3.5 olur xd.Yamato'ya ne gerek var yahu? Joy Boy'un ortak bilincinin içerisinden tüm tarih mevcut.
Magellan sağlam bi zehir atağı yapsa Dünya üzerinden siler Lucci itini.
Zaten Dof başta YC3 seviyesi değil miydi yahu?
Zoronun marco tarafından kucaklanacak olmasını mıGıskanma
YC3'tür yahu yoksa YC5 adam Jozu'yla öyle rahat dalga geçemez bence.Dof'tan olsa olsa yc3.5 olur xd.
Başka bir yc3ün performansı Dof'a10 basıyordu
Zaten Yc1 bu adam en fazla 2.Dediğin gibi birşey sadece ana karaktere oluyor bu seride başkasına çiçek miçek açmaz.Döndüğünde gerçek gücünü görürüz croco gibi.Kolezyum çöpleri önünü kestiğinde bu benim kibar halim gibisinden konuşuyordu.Son saldırıda ciddileşti ama kkgye ve haki patlamasına yetmedi.Zincirsiz Dof'u da öldürürse zaten Vah @Millennium Wizard'ın haline Gerçi Dof dayak yedi ya haki çiceği açmıştır şimdi.Yc3 olarak görürüz belki xd
Jozu'yu tutabilen adam g4e karşı 15 ff çekiyor ama Aynı Cracker'ın g4 performansı açık ara iyi Dof'tan.Cracker>Jozu diyorsan başka xd.YC3'tür yahu yoksa YC5 adam Jozu'yla öyle rahat dalga geçemez bence.
Jack anketini kaybediyor Dof WG'de xd.Zaten Yc1 bu adam en fazla 2.Dediğin gibi birşey sadece ana karaktere oluyor bu seride başkasına çiçek miçek açmaz.Döndüğünde gerçek gücünü görürüz croco gibi.Kolezyum çöpleri önünü kestiğinde bu benim kibar halim gibisinden konuşuyordu.Son saldırıda ciddileşti ama kkgye ve haki patlamasına yetmedi.
Cracker'le öyle dalga geçemezdi bilemiyorum. Jozu'yu kötü ele almış da olabilir Oda. Gerçi Marco hariç komple çöp bence WB'ler ya neyse.Jozu'yu tutabilen adam g4e karşı 15 ff çekiyor ama Aynı Cracker'ın g4 performansı açık ara iyi Dof'tan.Cracker>Jozu diyorsan başka xd.
Jack anketini kaybediyor Dof WG'de xd.