Niye yav.Dinsizin hakkından imansız gelmiyor muydu hani ?Rob Lucci en fazla "ohhh sen de kutsal ejdersin tokatla beni sahip" diyebilir.
Niye yav.Dinsizin hakkından imansız gelmiyor muydu hani ?Rob Lucci en fazla "ohhh sen de kutsal ejdersin tokatla beni sahip" diyebilir.
Bu gidişle Kaido wanoyu yok eder bunlar da engel olur yada engel olamaz kaçar falan.Momo da ya birşeyler yapar o esnada yada sonradan durumu düzeltir.Günlük okumuş Yamato diyor rehbersin anlat bize buranın tarihini.Eskiden daha iyi kibar yapıyordu bunu. Robin'i dama götürüyorlar çok az vaktimiz kaldı falan filan diye. İki koca arc üst üste çok kötü oldu bu fetiş. Wano yok olsun bize geri sayım izletmesinler.
Öldürmeye, öldürmek için Rob Lucci uygun bir adam zaten elleri kolları zincirli öldürür de Lucci bey kutsal sevici.Niye yav.Dinsizin hakkından imansız gelmiyor muydu hani ?
Zincirsiz Dof'u da öldürürse zaten Vah @Millennium Wizard'ın haline Gerçi Dof dayak yedi ya haki çiceği açmıştır şimdi.Yc3 olarak görürüz belki xdÖldürmeye öldürmek için Rob Lucci uygun bir adam zaten elleri kolları zincirli öldürür de Lucci bey kutsal sevici.
Maria Momoların safında gibi duruyordu. Öyle halledilir sanırım. Bu arada Oda her arc yaptığı şeylerden birini daha halletti. Bir kadın yardım ister Sanji ortadan kaybolup ona yardıma gider ve başına olmadık bir iş gelir :/Sanji nasıl kurtulur?
A-) Kendisi
B-) Maria salar.
C-) Biri gelir kurtarır ya da bir olay sonucu kurtulur.
Ya da "Tanrım mapuslara düşmüş de diyebilir"Rob Lucci en fazla "ohhh sen de kutsal ejdersin tokatla beni sahip" diyebilir.
Akasya Durağı komedisi ?Maria Momoların safında gibi duruyordu. Öyle halledilir sanırım. Bu arada Oda her arc yaptığı şeylerden birini daha halletti. Bir kadın yardım ister Sanji ortadan kaybolup ona yardıma gider ve başına olmadık bir iş gelir :/