Mihawk'ın ödülü maks 2.200 çıkar.Teach'in ekibi+2 meyveyle aldığı ödül kadara yakın alır diyorum hadi senin hatrına.Her türlü. Kartlarını görelim
Mihawk'ın ödülü maks 2.200 çıkar.Teach'in ekibi+2 meyveyle aldığı ödül kadara yakın alır diyorum hadi senin hatrına.Her türlü. Kartlarını görelim
Ben avatarları attım, gerisi ona kalmış. Zorla avatarını değiştiremem. Avatar attığım 2.kişi oldu sitede. Diğeri Bushido zaten.Yanlış yola sapmış kalbi temiz kardeşimiz gerekli cevabı avatarıyla veriyor
Sana neden sövmüyorum diye bana trip atan birini savunarak yine yeniden ne kadar yüce gönüllü bir insan olduğunu kanıtladın dostum.Ben avatarları attım, gerisi ona kalmış. Zorla avatarını değiştiremem. Avatar attığım 2.kişi oldu sitede. Diğeri Bushido zaten.
Sen aramızda fesat çıkarmaya çalışıyorsun. Dediğin gibi, buldun temiz kalpli çocuğu. Yükleeen.
Ben ona sövmüyorsun bana niye sövüyorsun dedim konuyu saptırma şimdiSana neden sövmüyorum diye bana trip atan birini savunarak yine yeniden ne kadar yüce gönüllü bir insan olduğunu kanıtladın dostum.
O kadar güzel ki kullanmaya kıyamıyorum reisBen avatarları attım, gerisi ona kalmış. Zorla avatarını değiştiremem. Avatar attığım 2.kişi oldu sitede. Diğeri Bushido zaten.
Sen aramızda fesat çıkarmaya çalışıyorsun. Dediğin gibi, buldun temiz kalpli çocuğu. Yükleeen.
Hiç de küçüğüne gitmiş gibi durmuyor dışarıdanKüçük zoroma gitti
Şaka bir yana 2-3 arasında bir yerde olur. +3 olmaz,Teach bile bu yaptıklarıyla 2.247'yi zor görmüş sen diyorsun Zoro +3m :/
Ben de Zoro'nun ödülü konusunda iddiaya giricez sanmıştımMihawk'ın ödülü maks 2.200 çıkar.Teach'in ekibi+2 meyveyle aldığı ödül kadara yakın alır diyorum hadi senin hatrına.
Zoro'nun ödülü seri sonu için rahat 2 milyarı geçer 3,4 bandında olur derim ben.Mihawk sandım ben de.Hiç de küçüğüne gitmiş gibi durmuyor dışarıdan
Shanks 4 milyar. Bu adama en kötü ihtimalle denk olan adam Mihawk. Zoro da Mihawk'ı geçecek. Hedefinin ortalama 4 milyar ettiği seride Zoro'nun 3'ten aşağı kalması bana pek olası gelmiyor.
Ben de Zoro'nun ödülü konusunda iddiaya giricez sanmıştım
Mihawk benim için +2 milyar zaten. 2.200 mü olur 2.700 mü olur bilmem. Hee normalde beklentim, ödülü güncellenecekse 3 milyardan aşağı olmazdı.
Mihawk aktif olsaydı ve bir tayfası olsaydı Shanks'tan fazla bile ödülü olabilirdi ama adam yıllardır yatışta. Yine DEIKU ünvanı hatırına Oda'nın güzel birşeyler ayarlaması lazım.Zoro'nun ödülü seri sonu için rahat 2 milyarı geçer 3,4 bandında olur derim ben.Mihawk sandım ben de.
Bana degil oda'ya yakin. Ben ödülleri vermiyorum. Gerçekler acidir. Benim herkesle aram iyi ama nedense zoro fanlari zoro'nun ayri bir dünyada falan oldugunu saniyir.Law ve fanlarıyla aram iyi değil. Sanji basiretsizini Zoro'dan üstün/denk gördükleri için olabilir tabi ki bu. Two Piece'cilerle anlaşamıyoruz.
Site genel olarak Law'ı sevmiyor fandaş. Biz baş başayız. Böyle böyle yükseleceğiz sevmeyenlerde gördükçe garazlanmaya devam. ?Law Sana ne yapti bu kadar Tutmuyorum küçük enisteyi. Ancak abileri varken biraz yavas. Sanji ile zoro ödullerde denk. Hatta sanji üstte biraz. Muhtemelen güçte de öyle. Arc Sonu da denk olucaktir tahminen.
Yoksa 9 kinın hepsinin birden can sıkıntısını bile alamadıgi kaido'yu küçük enistenin "savulun Len Ben gaydo doricem" sözleri garip ama oda bu malum zoro fani o nedenle olursa da sasirmam.