Mihawk ile Shanks eşitse Zoroda Mihawkı geçecekse Zoronun seri sonunda 4.1'i geçmesi lazım ödülü haksızmıyım @Densetsu no SamuraiZoronun seri sonu maksimum ödülü 2 milyar falan.Fazlasi hayaldir.
Mihawk ile Shanks eşitse Zoroda Mihawkı geçecekse Zoronun seri sonunda 4.1'i geçmesi lazım ödülü haksızmıyım @Densetsu no SamuraiZoronun seri sonu maksimum ödülü 2 milyar falan.Fazlasi hayaldir.
Law Sana ne yapti bu kadar Tutmuyorum küçük enisteyi. Ancak abileri varken biraz yavas. Sanji ile zoro ödullerde denk. Hatta sanji üstte biraz. Muhtemelen güçte de öyle. Arc Sonu da denk olucaktir tahminen.Sen ister kabul et ister etme Zoro bu serinin zirve karakterlerindendir. Hayır, önünüzde Rayleigh gibi bir örnek olmasa neyse dicem de insan bunu bile bile, göre göre de böyle sallamasyon bir şekilde seri takip etmez ki kardeşim ya. Puhhh
Sanji ancak Law'la denk olur
Adam ne yapmış ki? Fantezi fanart paylaşmak suç değil dostum homo şeyler olmadıkça problem değil yani@Dattebayo..! Abi neden ben yapınca sorun oluyor
Problem olmadığını biliyorum ama yapan ben olsaydım sen kesinlikle laf sokardın yalan mıAdam ne yapmış ki? Fantezi fanart paylaşmak suç değil dostum homo şeyler olmadıkça problem değil yani
Sen olsaydın Roronoa gibi "ne attığımın farkındayım" ifadesi kullanmazdın ki sevimlilik point kasasın.Problem olmadığını biliyorum ama yapan ben olsaydım sen kesinlikle laf sokardın yalan mı
4'ünü 5'ini bilmem ama çok rahat +3'ü bulur. Iki milyar gibi komik beklentileri olanlar Two Piece takip etmeye devam edebilir.Mihawk ile Shanks eşitse Zoroda Mihawkı geçecekse Zoronun seri sonunda 4.1'i geçmesi lazım ödülü haksızmıyım @Densetsu no Samurai
Reis sen beni niye sevmiyorsun ya bi garezin mi var banaSen olsaydın Roronoa gibi "ne attığımın farkındayım" ifadesi kullanmazdın ki sevimlilik point kasasın.
Var mıyız 2.iddiaya ?4'ünü 5'ini bilmem ama çok rahat +3'ü bulur. Iki milyar gibi komik beklentileri olanlar Two Piece takip etmeye devam edebilir.
Two Piece çok zevkli, sen de onu takip et bence. En azın dan Zoro Peace'ten daha iyi. :d4'ünü 5'ini bilmem ama çok rahat +3'ü bulur. Iki milyar gibi komik beklentileri olanlar Two Piece takip etmeye devam edebilir.