Beli işaretide var,3 harf mantıken.Hocam "Ro" nun altına 2 harf sığmış diğer "Ro" nun ondan farkı ne, neden bana gerizekalı gibi hissettirmeye çalışıyorsun
Beli işaretide var,3 harf mantıken.Hocam "Ro" nun altına 2 harf sığmış diğer "Ro" nun ondan farkı ne, neden bana gerizekalı gibi hissettirmeye çalışıyorsun
Senin için üzülüyorum. Serinin zirve ödüllerini düşün. Wano'yla birlikte 2-3 ödül kalmış seri sonuna. Zoro'nun 800 olması mümkün değil. Hani seri sonu Zoro için nasıl bir ödül düşünüyorsun bilmiyorum ama şu anki düşüncen yanlış.Evet. Sadece Kaido'nun düştüğü bir senaryoda maalesef 800ü geçemez.
Luffy'nin ödülü arttı tayfada komple artmış olabilir ama artıp artması çok önemli değil.Bir hataysa ne ala ama hata değilse Tüm Kek'ten sonra tüm tayfanın ödülleri otomatikman artmış olabilir mi ? Bu durumda Zoro 430 gibi duruyor ?
Buna şüphe yokLuffy'nin ödülü arttı tayfada komple artmış olabilir ama artıp artması çok önemli değil.
Zaten bu arc yapabilecekleri gösterip,bileğinin hakkıyla ödülünü katlayacaktır.
Küfür gibi kalır o ödül seri sonu Zoro'nun üzerinde.Zoronun seri sonu maksimum ödülü 2 milyar falan.Fazlasi hayaldir.
Kıyas aldığın noktalar sıkıntı keke. Ya Luffy'i kıyas alıyorsun yada serinin zirvelerini:d Zoro'dan bahsediyoruz.Senin için üzülüyorum. Serinin zirve ödüllerini düşün. Wano'yla birlikte 2-3 ödül kalmış seri sonuna. Zoro'nun 800 olması mümkün değil. Hani seri sonu Zoro için nasıl bir ödül düşünüyorsun bilmiyorum ama şu anki düşüncen yanlış.
Yonkou Teech 2.200 almışken çok bile söyledim.Küfür gibi kalır o ödül seri sonu Zoro'nun üzerinde.