Yanlış yazmış o zaman dingil. Neyse ben kendimi minimum 1.110m beriye kitledim zaten çok önemli değilBrook, Nami ve Chopper Kek adasında bulunmalarına rağmen ödülleri artmamıştı.
Yanlış yazmış o zaman dingil. Neyse ben kendimi minimum 1.110m beriye kitledim zaten çok önemli değilBrook, Nami ve Chopper Kek adasında bulunmalarına rağmen ödülleri artmamıştı.
Forumda kimsenin sana aksini söylemeyeceği tek yorumun olabilir bu. Ki daha yüksek gelecektir zoronun ödülüYanlış yazmış o zaman dingil. Neyse ben kendimi minimum 1.110m beriye kitledim zaten çok önemli değil
Oda niye mi saklasın haklısın hiçbirşeyi saklamaz kendisi. Sen ne kadar şakasına yazdıysan bende o kadar şakasına yazdım reisEğik tutmuş çünkü.Gerizekalı hissettirmeye çalışmıyorum ne haddime benim.İlk cümleleri ciddiye almana gerek yok şakasına yazdım onları.Eğer ödülü artsaydı Oda bunu niye saklasın?
Ben daha hardcore olduğum için dışlıyorlar zatenHardcore zorocular seni boşuna dışlamıyor lan
Eğer bundan dolayı artsaydı Sanji sadece Vinsmoke olduğu için ödülü artmış olması lazım ve bu durumda Zoro bir şey yapmamış olsa da Sanji yine onu geçememişOda böyle bir şey söylemişdi galiba Kaptanın ödülü artarsa bireylerin de ödülü artar Dressrosada böyle olmuşdu.
1320 daha cazip geliyor. Bakalım..Forumda kimsenin sana aksini söylemeyeceği tek yorumun olabilir bu. Ki daha yüksek gelecektir zoronun ödülü
800ü geçmez ödülü.1320 daha cazip geliyor. Bakalım..
Hayır bak normalde posterde orada R nin altında "" işareti var.Şimdi baktım da "ro" eksik ve sanki posterde 2 rakam eksik
İster misiniz Zoro bir şekilde ödülünü 1.530.000.000 yapmış olsun ve Queen en güçlü 2 derken birinci sıra için Zoro yu kastetmiş olsun
Wano sonu bu gidişle seriyi bırakıcan sen reixx , dediklerinin tam tersi çıkacakmış gibime geliyor800ü geçmez ödülü.