Şunu görünce aklıma geldi... Bizim yeşilin bu ittifaktan tokatlamadığı bir Kid kalmış resmen...
sjsjsjs
Şunu görünce aklıma geldi... Bizim yeşilin bu ittifaktan tokatlamadığı bir Kid kalmış resmen...
Zoro Mihawk tan egitim aldığına göre demek ki Zoro da Queen i geçemeyecekve attığı slash daha jozuyu geçemedi. utanmadan bir de beyazsakalı test ediyor. sen kimsin lan? biraz erkek olsan zoro gibi kafalarsın. adamlık konusunda da mihawk zorodan eğitim almalı. hem de 2 yıl.
Yılın en cömert adamı Siyah Ateş.Zoro ve Sanji komutan tutamıcaksa, kim savaşacak bu adamlarla? Yani bak burada Sanji'ye bile bir şans verdim.
Sanji vs King'den bile daha uçuk bir ihtimalGeçen bölümden Sasaki vs Franky olacak gibi duruyor Who's Who vs Brook olur mu sizce ?
Öyle gözüküyor ama bu alt karakterlerin de yani canavar 3'lü dışındaki karakterlerin de bir şekilde güçlenmesi lazımSanji vs King'den bile daha uçuk bir ihtimal
Luffy, Zoro, Sanji, Jinbe, Franky dışındakilerin aslında o kadar güçlenmesine gerek yok dostum işlevsel olsunlar yeterli. Ki Brook da bu konudaki kalitesini gösterdi bizlere zaten.Öyle gözüküyor ama bu alt karakterlerin de yani canavar 3'lü dışındaki karakterlerin de bir şekilde güçlenmesi lazım
Kralsın :dKata severim lan ben:d
Bu adamın bilinçaltı Zoro diye haykırıyor, sesini işitebiliyorumYanlışıkla yazmışım dilimi ısırdım zaten.Siz de hemen pusuda bekliyonuz he lkjafsdklasjflsdajaf