Forumun adeti. Bir karakter abartılmazsa One Piece'de tartışacak konu kalmıyor.Yamatoyu niye böyle güçlü gördünüz? Doğru düzgün bir şey de göstermedi.
Forumun adeti. Bir karakter abartılmazsa One Piece'de tartışacak konu kalmıyor.Yamatoyu niye böyle güçlü gördünüz? Doğru düzgün bir şey de göstermedi.
En son Viski tepesinde böyle kaslı bir hatun karşısına çıktığında kadının suyunu çıkarmıştıAdam, erkek kadın ayırt etmiyor.Cidden Yamato'yu Zoro'dan güçlü mü görüyorsunuz?
Yamatoyu da monet gibi korkudan donmus gormeyelim sonraEn son Viski tepesinde böyle kaslı bir hatun karşısına çıktığında kadının suyunu çıkarmıştıAdam, erkek kadın ayırt etmiyor.
Şu ana kadar en işlevsel kadın karatker. Big Mom bile bu kadar kısa sürede bu kadar icraat göstermedi. Big Mom dünyadaki en güçlü kadın olarak kabul ediliyor üstelik.Yamatoyu da monet gibi korkudan donmus gormeyelim sonra
Ama kılıcı çok kullanmıyor. Benim dediğim rakipleri genel olarak onunla aynı tarz dövüşüyor. Lucy, doflamingo, katakuri, gelecekte kid vs vs.Kaido'da da var kılıç ustalığı, kılıç ile alıyor Orochi'nin kelleyi.
Ben bir icraatini görmedim.kendisi tayfada jinbeiden güçlü sanjiden gucsuzdur.yani zoronun yarisiŞu ana kadar en işlevsel kadın karatker. Big Mom bile bu kadar kısa sürede bu kadar icraat göstermedi. Big Mom dünyadaki en güçlü kadın olarak kabul ediliyor üstelik.
@Yamato bunu sana bırakıyorum.Ben bir icraatini görmedim.kendisi tayfada jinbeiden güçlü sanjiden gucsuzdur.yani zoronun yarisi