Zoro'yu alamaz öyle kolay kolay.Yamato zoroyu tekte mi indirir ikide mi?
Zoro'yu incitmemek için sopasının ters tarafını kullanır.Yamato zoroyu tekte mi indirir ikide mi?
Bunu Amiral olarak özelleştirme lütfen. Üyeler güçlü gördükleri kişiler hakkında böyle düşünüyor. Ben Amiral savunduğum için biliyorum. Bana belki 15, belki 20 kere Amiral ezmek için Fujitora'nın dediğin gibi yerinden kıpırdaması örneği verildi. Bunu yazanlar Yonkolar sabit kaledir sanıyordu. Kaido ve Big Meme'yi böyle düşünüp yanılanlara bir nebze hak veriyorum ama seride defalarca uçan Teach için bile Yonko oldu, artık bu tür saldırılardan etkilenmez diyenler vardı. Hala var mı bilmiyorum. Umarım yoktur. Aslında Oda bu olayları serinin başında Garp'ın yaralanması ile açıklamıştı.Bilmem kimin dediğini de orada savunmadaydı saldırıda değil yani.Amiralleri büyütenlerin mantığına göre yerinden kıpırdatamaması lazımdı adamı Luffy'nin.Ancak ne olduğunu gördük.
Kullanmaz diyecektin herhalde.Zoro'yu incitmemek için sopasının ters tarafını kullanır.
Kullanmazsa onurunu incitebilir. Deli olsada okadar düşüncesiz olduğunu sanmam.Kullanmaz diyecektin herhalde.
Zorocuların buna cevabıYamato zoroyu tekte mi indirir ikide mi?