Senin c-tier movie tipindeki silüetlemene sokayım Oda. Merak etmiyorum lan tipini, zorla mı
Lütfü kendi hayalini dostlarına söyleten bencildir!!
Reis gold digger’ın anlamanı mı bilmiyorsun? Ben Nami’nin yanında hiç zengin adam görmedim. Züğürt, düşük zekalı Luffy’le geziyor 20 yıldır.Biri Yosun biri portakal aromalı gold digger ama onlar da insan...
Bugün çok güzel yorumlar atıyorsun reyizzz...Roronoa Zoro’nun adamlığındaki D. onlar. Zoro zamanında bunların ırkına sadaka olsun diye atmış.
Şaka bir yana bende çıksınlar istemem ama düşük bir ihtimal de olsa... Şu karasakal ile olan sahneleri kafamı karıştırıyor...Zoro bir ihtimal çıkabilir ama Nami'nin D. olması çok zayıf bir ihtimal. İsmi bir kere sulugöz. İkincisi D.ler ısrarcılıklarıyla biliniyor. Nami, Arlong hazinesini yürüttüğünde pes etmişti. Köyü, Arlong'a saldırmaya gittiğinde çaresiz kalmıştı. Orda da pes etmişti.
Maşallah Griff’in güzeliğine bak sonra alttaki böceğin çirkinliğine bak...Luffy: Muh Dream.
Ama gönlü zengin Yuba’cım Luffy’nin... Ayrıca tayfa’nın tüm kazancı Nami’ye gidiyor...Reis gold digger’ın anlamanı mı bilmiyorsun? Ben Nami’nin yanında hiç zengin adam görmedim. Züğürt, düşük zekalı Luffy’le geziyor 20 yıldır.
Ya gecen hafta cok umutlanmistim. Spoiler’i gorunce butun umutlarim sondu ama, adam Sanji’ye bir bolum iyi bir sey ciziyorsa bes bolum hayatini zehir zemberek ediyor, ortasi yok...Sanji Queen'in sözleri ile birlikte sağlam dövüş biletini kaptı. Hiçbi şey olmaz Germa çocuğuna.
Sanji, Franky, Chopper ve öbürlerinin ihtiyaçları gökten mi iniyor?Ama gönlü zengin Yuba’cım Luffy’nin... Ayrıca tayfa’nın tüm kazancı Nami’ye gidiyor...
Seride Lütfü diye biri yok.Lütfü kendi hayalini dostlarına söyleten bencildir!!