Öyle bir şey olsaydı... acayip gülerdim sjsjsjZoro çıksa çıksa yosun çıkar
Öyle bir şey olsaydı... acayip gülerdim sjsjsjZoro çıksa çıksa yosun çıkar
D. olmak için fazla kaliteli tipler onlar.Peki sevgili KF Zoro ve Nami de D. çıkarsa ortalık karışır mı...?
Lütfü kendi hayalini dostlarına söyleten bencildir!!Luffy gibi şereflisini görmedim.
Ne zamandan beri portakal aromalı gold diggerlar d. çıkıyor ?Peki sevgili KF Zoro ve Nami de D. çıkarsa ortalık karışır mı...?
Doğru dedin Yuba’cığım...D. olmak için fazla kaliteli tipler onlar.
Sen kucakçıya ve sivaslıya kalitesiz mi diyosunD. olmak için fazla kaliteli tipler onlar.
Oda foreshadowing yapıyormuş işte...Öyle bir şey olsaydı... acayip gülerdim sjsjsj
Biri Yosun biri portakal aromalı gold digger ama onlar da insan...Ne zamandan beri portakal aromalı gold diggerlar d. çıkıyor ?
Roronoa Zoro’nun adamlığındaki D. onlar. Zoro zamanında bunların ırkına sadaka olsun diye atmış.Doğru dedin Yuba’cığım...
Zoro bir ihtimal çıkabilir ama Nami'nin D. olması çok zayıf bir ihtimal. İsmi bir kere sulugöz. İkincisi D.ler ısrarcılıklarıyla biliniyor. Nami, Arlong hazinesini yürüttüğünde pes etmişti. Köyü, Arlong'a saldırmaya gittiğinde çaresiz kalmıştı. Orda da pes etmişti.Peki sevgili KF Zoro ve Nami de D. çıkarsa ortalık karışır mı...?