Rüyana One piece mi giriyor?Rüyamda King, Kılıç ekibinden çıkıyordu.
Bak ne yap biliyor musun? Raftel'i düşün uyuya kal ve gördüğünü bizlere anlat...
Rüyana One piece mi giriyor?Rüyamda King, Kılıç ekibinden çıkıyordu.
Arada giriyor vallaha. Ben çok rüya görürüm.Rüyana One piece mi giriyor?
Bak ne yap biliyor musun? Raftel'i düşün uyuya kal ve gördüğünü bizlere anlat...
Luffy'le beraber köyden Hancock kaçırma rüyası gördün mü hiç?Arada giriyor vallaha. Ben çok rüya görürüm.
Luffy ile beraber değil de direk Luffy olduğumu.... ahahahaLuffy'le beraber köyden Hancock kaçırma rüyası gördün mü hiç?
Ben bi kere görmüştüm.
Sanjiyle ilgili rüyalar görüyormusun? Çok anıyorsun daLuffy'le beraber köyden Hancock kaçırma rüyası gördün mü hiç?
Ben bi kere görmüştüm.
Devlet sırrı olarak saklıyoruz bunu. Bizzat devlet sakladı onla alakalı rüyalarım ortaya çıksa sırf beni değil tüm ülkeyi gezegenden banlarlar.Sanjiyle ilgili rüyalar görüyormusun? Çok anıyorsun da
Ya hepsi gerçekse...Devlet sırrı olarak saklıyoruz bunu. Bizzat devlet sakladı onla alakalı rüyalarım ortaya çıksa sırf beni değil tüm ülkeyi gezegenden banlarlar.
Mars'tan yazarsın.Devlet sırrı olarak saklıyoruz bunu. Bizzat devlet sakladı onla alakalı rüyalarım ortaya çıksa sırf beni değil tüm ülkeyi gezegenden banlarlar.
Whitebeard>kaido, linlin zaten birader sen ne anlatmaya calisiyorsun nereye varmaya calisiyorsun ben anlamiyorum.Whitebeard ustalaşmamıştı yani. Anlıyorum.
Asıl sen ne anlatmaya çalışıyorsun?Whitebeard>kaido, linlin zaten birader sen ne anlatmaya calisiyorsun nereye varmaya calisiyorsun ben anlamiyorum.