Kınların içinden geçilmişken ek olarak Bm korsanları gelirse dışarıdan kesin olarak takviye gerekli bence
Franky F6 indiremez. Apoo ve Hawkins gibi adamlar bile o rütbeyi elde edememiş. Frankye fazla gelir F6Tayfadan biri alacaksa bu Franky olabilir. Haki de açabilir bu savaş esnasında. Güç olarak da kairosaki ile bir şey yapabilir.
Apoo ve Hawkins'in f6 olamamasının sebebi güç değil bu açık bence.Page One gibi bir adam varken hayde hayde olur bu 2li.Franky F6 indiremez. Apoo ve Hawkins gibi adamlar bile o rütbeyi elde edememiş. Frankye fazla gelir F6
Önemli olan irade yeterki istesin.Franky tayfadaki 5 kişı olabilir. Ama sasaki ve who's who diğer f6 üyelerin den ayrı tutuldu bu ikisi muhtemelen f6 daki en güclü ikili franky'nin page one bile yenmesi söz konusu değil bana göre.
Nedenleri:
Haki bılmiyo
Fiziksel güc
Hız
Artık akla ne gelirse hic birinde üstünlüğü yok yenmsei sacma olur.
3 Tane 4 billion yanında bir tane 2 Milyon demek Mangaknın dilinde Not yet amigo Karasakalın dilinde "daha çok yolun var Mugiwara....Biraz bölümden bağımsız tartışma dönmüş ama BM,BB'yi çiğ çiğ yiyemez.BB'nin elindeki iki meyve de tehlikeli. 2 yıl zaman aralığında ustalıktan da bahsedersek mümkünatı yok yemesinin.
Sanji ve Zoro Queen ve Kingi alamaz demiştim yanlız.Kusura bakmayın ama Zoro King'i alır Sanji Quenn alır fikrindeyseniz Franky de pek ala Sasaki alabilir.
Daha yeni imparator olmuş birinin ödülünün 2 milyar 247 milyon olması demek gayet normal geliyor kulağa. Ödülden güç çıkarmak bana pekte doğru bir düşünce gibi gelmiyor.3 Tane 4 billion yanında bir tane 2 Milyon demek Mangaknın dilinde Not yet amigo Karasakalın dilinde "daha çok yolun var Mugiwara....
Çok içimden geldi özel algılama lütfen. Konu dışına da çıkmak istemiyorum son mesajım özür dilerim...Önemli olan irade yeterki istesin.
Hawkins, support rolünü çok iyi üstlenecek bir çar olsada bireysel güç olarak zayıf. Luffy bir G3 ile Page10'ı yamuştmuş olabilir. Ama Apoo bir Punk Gibsona çok daha kötü duruma gelmiştiApoo ve Hawkins'in f6 olamamasının sebebi güç değil bu açık bence.Page One gibi bir adam varken hayde hayde olur bu 2li.