Sabo ölmemiştir. Ölecek olsaydı ace gibi büyük bir hikayeyle anlatırdı Oda.Dragon önce Sabo'ya sahip çıksın da Big Mom'ı sonra düşünürüz.
Sabo ölmemiştir. Ölecek olsaydı ace gibi büyük bir hikayeyle anlatırdı Oda.Dragon önce Sabo'ya sahip çıksın da Big Mom'ı sonra düşünürüz.
Şunun full hali çıksa da avatar falan yapsak.Endişeye mahal yok endişeye.
1000. sayıda Luffy ile Shanks'ı tekrar buluşturmayacaksa bu işi bıraksın zaten Oda.BM çatıya uçuyor...Luffy ikisini birden indiremez.Tama nın geldiği korsan gemisini? Shanks?
Yetiş ya Shanks!!
Bence de ölmediği bariz. Denizcilerin elinde düştü veya haber sahte orasını göreceğiz. İki türlü de Dragon'un daha dikkatli olması gerekirdi, Sabo'yu gönderdiği yer amiral mekanı.Sabo ölmemiştir. Ölecek olsaydı ace gibi büyük bir hikayeyle anlatırdı Oda.
Bu kadar detay yerine keşke daha efektif kullanmayı düşünse. Adam mochi, bisküvi ve ip meyvelerini bile daha efektif çizdi.Şu detaylara bak.Kid'in çizimi gerçekten zahmetli bir iş olsa gerek.
Magneto gibi olsaydı düşünemiyorum. Ama kısmış gücünü Oda.Bu kadar detay yerine keşke daha efektif kullanmayı düşünse. Adam mochi, bisküvi ve ip meyvelerini bile daha efektif çizdi.
Neyse, bekleyip görelim neler yapacak.
Magneto nun tırnağının kiri olamaz Kid denilen çöp karakter.Kid serinin sokaklarda dolaşan hurdacıdan farkı yok.Hurda alıp plastik kap mandal falan versin bence.Beyler Mıknatıs gücü olan bir adam Metal atıp tutmaktan başka ne yapabilir ki zaten. Ben mi bir şeyleri atlıyorum. Magneto Köprü kaldırıyor. Bir yere kapatıldığı zaman yine insanların içinde gezdiriyordu metali. Zaten sınırlı değil mi ? Metalle yapabilecekleri