Killer dese ne olur demese ne olur.Düzenli olarak adalara gelip milletin gücünü dbzdeki gözlüğü takıp kontrol etmiş gibi yorumlar var.Kiku boydan boya yardıysa ne olmuş? Killer ortamlarda "En güçlü korsan" der.
Killer dese ne olur demese ne olur.Düzenli olarak adalara gelip milletin gücünü dbzdeki gözlüğü takıp kontrol etmiş gibi yorumlar var.Kiku boydan boya yardıysa ne olmuş? Killer ortamlarda "En güçlü korsan" der.
Pirinç koklayanlar da kılıç koklamıyor mu? Hepsinin elinde katana?
Ben zorodan güçlü değilim ki... ama gerçeği öyle...Ama ama... Sen zaten çorbanın kendi değil miydin yaov.
Herhalde Kid'in kolu Shanks'ın komutanlarından birisi aldı. Hiç Yonkou görmemiş gibi konuşuyorlar...Killer dese ne olur demese ne olur.Düzenli olarak adalara gelip milletin gücünü dbzdeki gözlüğü takıp kontrol etmiş gibi yorumlar var.
Kid'in söylemesi o noktada değerlendirilebilir ama Killer eziğinin ne dediğinin bir önemi yok.Herhalde Kid'in kolu Shanks'ın komutanlarından birisi aldı. Hiç Yonkou görmemiş gibi konuşuyorlar...
Güzel düşünmüşsün ama ödülden yakmışsın yazını.Bildiğin seyi dicem ama soyleyeyim , Dünya hukumeti güce göre ödül yapmıyor ; tehlikeliğine göre ödül koyuyor.Zaten bunu biliyorsundur.@Charlotte Katakuri Neye gülüyorsun yahu.Brannew korsanların hepsini sıraladı işte en son da Wb ile Roger'a geldi.Düşük ödülden yüksek ödüle doğru gitmesi ve sonda da bu 2 zirvenin yer alması sizce hangi mesajı veriyor ?
Elbette şu an kötü performans ortaya koysa da Kaido en güçlü.Bu onaylandı.
Muhtemelen Shanks onun kadar güçlü değil ama korkunç bir savaşçı çıkacak.Yani amiraller gibi çok disiplinli vs..
İmajı da süper olacak aaaa daha güçlüymüş diyeceğiz ama kazın ayağı öyle değil işte.
Kaido kesmek için Enma'ya ihtiyacın olduğunu sanmıyorum.
Peki tüm kılıççılar pirinç beyinli diyebilir miyiz? seri içindeki yanlış anlaşılma olmasın
Ben zorodan güçlü değilim ki... ama gerçeği öyle...
Birisi Roger kaçırtır birisi Moria ile savaşır işte.Çap meselesi.En güçlü adam ama Moria, En Güçlü Adama beş yıl plan ertelettiriyor.