Üye silindi 1004
Kahkaha attım dersteydim ayıp be...
Kahkaha attım dersteydim ayıp be...
Bunun seslisini yapmak lazım altyazı ile
yalnız jimbei in strawhat balını hesaba katmamışsın. marcoda da o bal olsa big mom yok olmuştuJinbe > Marco !!! Marco kadının hızını göremiyor daha. Jinbei ağzını yüzünü dağıttı kaç defa...
Mesele ayar vermek değil güçlü olduğunu göstersin biraz.Yeter çerçöp gösterdiği.Daha savaşın başında luffy salsın hakiyi balıkadam adasındaki gibi ordan yürüsün onu bile yaptirtmadı.Zoro desen xdrake ile apoo kovalıyor mu desem apoo iki kişiye kafa tutuyor mu desem bilemedim.Tayfanın nişancısını sürekli yakın dövüşlerde kafasının kırılma ve tonla dayak yemesinden mi yakınalım neye dokuncağımızı şaşırdıkNami öyle bir icraat yapabilecek konumda değil yalnız en azından şimdilik. Vsnin sonunda bitirici vuruşu yapma şansı olursa ayar verir
@Yubashiri-sama adam doğru söylüyor.yalnız jimbei in strawhat balını hesaba katmamışsın. marcoda da o bal olsa big mom yok olmuştu
@Yubashiri-sama adam doğru söylüyor.
Luffy ballı tamam iyi güzel. Ama yanındaki adamları da ballı yapmayın yahu... Zoro da ballı o zaman.yalnız jimbei in strawhat balını hesaba katmamışsın. marcoda da o bal olsa big mom yok olmuştu
Alpamis'i de yazmıştım en başta ama çok fazla yazı oldu resimde o yüzden sildimBir kişi eksik etiketlemişsinalşksdfaşsldkjf
Kusura bakma xdKahkaha attım dersteydim ayıp be...
Onu nasıl yapacağımı bilmiyorumBunun seslisini yapmak lazım altyazı ile