O değilde minklere bayılıyordum bide sulong formları var hayranlığım kat kat artıyor
Oda, Alzheimer olmuş Allah şifa versin.Usopp'u Lol de ki adclere benzetiyorum. Uzak durmasi gerekirken 10~0~5 giden bir Zed ile 1 v 1 atiyor gibi...
Fakat Oda ayni seyleri tekrarliyor artık. Eskiden bu tek tük oluyordu fakat şimdi tıpkısının aynısını çiziyor. Alabasta'yı çizmiş resmen şu sahnede. Kafa çatlaması, Luffy KK olacak dedirtmeler falan...
Reis daha dur, Wano sonu konuşacaz bu konuyu etraflıcaApoo'nun adamlığı > Zoro'nun sözde adamlığı
Wano'nun sonunu göremeyeceğim çok sıkıcı. Wano can sıkıntımı değil ama beni öldürecek bu kadar sıkıcı olmasıyla.Reis daha dur, Wano sonu konuşacaz bu konuyu etraflıca
Örnek tam olmuş dostum. Yalnız bizimkiler de mal hani yalan söyleyebilirsin elalemin çöpüne irade şov yapsan ne yapmasan ne? Oda sürekli inancı, bağlılığı, iradeyi vurgulamaya çalışıyor işte de mesela Nami Luffy KK olacak demek yerine kendisinden aksini söylemesini isteyen rakibine orta parmağını gösterip dil çıkarabilirdi yani. Vallahi çok daha sağlam bir atar olurduUsopp'u Lol de ki adclere benzetiyorum. Uzak durmasi gerekirken 10~0~5 giden bir Zed ile 1 v 1 atiyor gibi...
Fakat Oda ayni seyleri tekrarliyor artık. Eskiden bu tek tük oluyordu fakat şimdi tıpkısının aynısını çiziyor. Alabasta'yı çizmiş resmen şu sahnede. Kafa çatlaması, Luffy KK olacak dedirtmeler falan...
Böyle mi?Örnek tam olmuş dostum. Yalnız bizimkiler de mal hani yalan söyleyebilirsin elalemin çöpüne irade şov yapsan ne yapmasan ne? Oda sürekli inancı, bağlılığı, iradeyi vurgulamaya çalışıyor işte de mesela Nami Luffy KK olacak demek yerine kendisinden aksini söylemesini isteyen rakibine orta parmağını gösterip dil çıkarabilirdi yani. Vallahi çok daha sağlam bir atar olurdu