Emo Mihawk'ın hayal dahi edemeyeceği bir seviyede la adam.Son nefesi One Piece gerçek. O fıkrayı okuyun ve gülün. :/ İçinden geçen '' nah olursunuz, benim oğlum Kk olacak''. Ne üzücü bir yaşam.
Mihawk, Roger’ı görse altına doldurup yalvarır. Mihawk bitkisel hayattaki Beyazsakal’ı güya deneyip ona ulaşamayan bi adam...Emo Mihawk'ın hayal dahi edemeyeceği bir seviyede la adam.
Fatih sultan gibi devir açıp, devir kapatıyor.
Evet okuyup takip ediyoruz. Başladığımız işi bitirmek bizim işimiz.Şu Çöp Piece'i hala okuyan takip eden var
Yani? Mihawk ne alaka onu da anlamadım gerçi. :/ Böyle mi tatmin edeceğiz, Mihawk'ın hayal edemeyeceği seviyede Roger... Büyük bir başarıymış Roger için.Emo Mihawk'ın hayal dahi edemeyeceği bir seviyede la adam.
Fatih sultan gibi devir açıp, devir kapatıyor.
Kaido, Big Mom, Xebec hiç birinin ulaşamadığı bir seviyede zaten. Mihawk' senin adamın diye onu örnek verdim.Yani? Mihawk ne alaka onu da anlamadım gerçi. :/ Böyle mi tatmin edeceğiz, Mihawk'ın hayal edemeyeceği seviyede Roger... Büyük bir başarıymış Roger için.
Mihawk benim adamım değil ki. :/ Hani Roger'la hiç kıyaslamadım bile. :/Kaido, Big Mom, Xebec hiç birinin ulaşamadığı bir seviyede zaten. Mihawk' senin adamın diye onu örnek verdim.
Çöp Piece dedin de direkt çöp şiş çağrışımı yaptı. Olsa da yesek. ?Şu Çöp Piece'i hala okuyan takip eden var
Roger'in dosta ihtiyacı yok. Zaten Oden'in peşindeydi, istediğini aldı yoluna baktı.Mihawk benim adamım değil ki. :/ Hiçbirinin ulaşamadığı seviyede çünkü Wb gibi dostu vardı.