Tamam.Danzo Konohanin başına gelmiş en güzel şey.Böyle adamları hokage yapmadığınız için,oroçim-sasukem yapmazcılar hep hokage olduğu için köy mal oldu.
Tamam.Danzo Konohanin başına gelmiş en güzel şey.Böyle adamları hokage yapmadığınız için,oroçim-sasukem yapmazcılar hep hokage olduğu için köy mal oldu.
Zoro yolunu karıştırdı Konoha'ya gitti sonra Naruto da du ben size yardım edem dedi kalktı geldiler buraya. çünkü Talk Talk no jutsu Kaido'yu minnoş bir ev ejderhasına çevirebiliyor. Spoilerda da bu vardı.995 spoiler konusu değilmi bura,ulan Narudo burdada sen çıktın
Roger mı.......Danzo Narutonun Rogerıdır
Son nefesi One Piece gerçek. O fıkrayı okuyun ve gülün. :/ İçinden geçen '' nah olursunuz, benim oğlum Kk olacak''. Ne üzücü bir yaşam.Roger mı.......
Danzo son nefesinde bile Saru-chan diye sayıklayan bir kaybedenler kralı
Yazık Roger’a... Oğlunu kendini gibi çok güçlü olacak sanıyor. Boynuna rastgele yumruk geldiği için oğlu yerlerde yuvarlanıyor. Oğlu fıkrayı okuyamadı.Son nefesi One Piece gerçek. O fıkrayı okuyun ve gülün. :/ İçinden geçen '' nah olursunuz, benim oğlum Kk olacak''. Ne üzücü bir yaşam.
Carrot-dono gelince korkup kaçmış işte.BM Marco'yu tuttuktan sonra tiksinipmi bırakıyor lan bu nedir anasını satayım ya da Marco o an çok kritik bir şey söylemiş olabilir.