Yamato'dan kaçak et olmaz, helal kesim şart...Reisin canı Yamato üzerinde ejder şiş çekmiş. :/ Kanıt olarak sayı 604'e bakmak gerek. Zoro: A slaying dynasty? Now that's something I'd like to see... Reis hanedanlığı bitirmeyi istiyor.
Yanlız zoro'nun bu arc özelinde cidden hedefı main boss'a dalmak şuana kadar hic bir arc da buna benzer bi şey olamamıştı sanırım. mesela zoro ben luffy'ile beraber savaşıp dofu croco'yu lucci'yi vesaire yenemsine yardım edecem demedi.Oda yine foreshadowing yapmış. @Yubashiri-sama
Mihawk kendi dövüşünü kendi ertelerken Zoro'nun dövüşü başkaları tarafından ertelenir. Zoro çoktan Mihawk'ı geçmiş bence.
Japonika Zoro helal melal tanımaz. enma ile imzasını atacak!Yamato'dan kaçak et olmaz, helal kesim şart...
Gidip üşenmedim baktım.Benim şu yukarıda yazdığım çevirmenlerin 1 tanesini bile o mangayı çevirmemiş.Benim yazdigim cevirmenler zaten sadece panel ceviriyorlar ve 955. bolumde cevirdikleri 1 tane bile cumle yokŞu savaşta savaşacak insan sayısı da Viz'den farklıydı ama o zaman Viz'in ki doğru çıkmıştı. xd Olabilir böyle şeyler.
Bu arada Viz'in İspanyolca çevirileri baya kötüymüş. Şu an değişti mi bilmiyorum. :/ Yalnız güzel spoiler veriyordu bölüm güzelse.
Dediğim çeviri bu.Gidip üşenmedim baktım.Benim şu yukarıda yazdığım çevirmenlerin 1 tanesini bile o mangayı çevirmemiş.Benim yazdigim cevirmenler zaten sadece panel ceviriyorlar ve 955. bolumde cevirdikleri 1 tane bile cumle yok
Drake'ten bahsettiği cümle '!' ile bitmiş. İlk 'and' bir önceki cümle ile sonrakini bağlamıyor bana kalırsa.Ve ve diye gitmesi kafa karıştırıcı. Drake'ten bahsettikten sonra ''ve bu da Roronoa Zoro, en güçlü ikinci ve üçüncü kişiyi idirmek iyi dedikten sonra ve Judge'un çocuğu da var ha'' demesi garip.