Bahsettiğin sahne yukarıda, gücünü kullandıkça dayanıklılığı azalıyormuş.Ada büyüklüğünde room açtığında ömründen yediğini söylemişti. O zaman onun da haki ile alakası yoktu. Benim aklımda farklı şekilde kalmış herhalde.
Bahsettiğin sahne yukarıda, gücünü kullandıkça dayanıklılığı azalıyormuş.Ada büyüklüğünde room açtığında ömründen yediğini söylemişti. O zaman onun da haki ile alakası yoktu. Benim aklımda farklı şekilde kalmış herhalde.
Rafteli Joy Boy'un bulmamış kendi inşa etmiş de olabilir. Sonra da ponegriflere koordinatlarını yazmış ya da yazdırmış olabilir.Benim en cok merak ettiğim joy boy poneghlypler yokken rafteli nasıl buldu bence bi yolu var ama kimse bilmiyo.
Çok enerji harcıyor.O da vücut direncini azaltıyor tabii çok kullanınca.Hayır, vücut direncini yiyor, Haki ile alakası yok.
Law'un durumu biraz farklı. Yemekle falan düzelmeyecek bir kayıp yaşıyor o.Çok enerji harcıyor.O da vücut direncini azaltıyor tabii çok kullanınca.
Seride gözden kaçan kısım enerji çok önemli.O yüzden gifters çok sayıda olunca uğraştırıyor ve gücümüzü Kaido'ya saklayalım gibi laflar ediliyor.
Luffy'nin karnımı doyurayım kazanacağım o zaman açtım gibi laflar etmesi de bu yüzden.
Roger'ın özelliğini taşımayan herkesten bildiklerimiz; Monkey
@Charlotte KatakuriJimbei ile güreş eden Linlin gözlem fakiri. Izo'ya tepki veremeyen King gözlem fakiri. Linlin'in boğazından şak diye yakaladığı Marco gözlem fakiri. Sanji'ye tepki veremeyen Queen gözlem fakiri. Keza Kaido da öyle. Yani insanların sandığı gibi Katakuride gördük ama Top tier adamlarda vardır bu gözlem hakisi gibi bir durum yok. Gözlem de çok net serinin zirvelerinden bu konuda Katakuri seviyesinde olan çok adam olduğunu sanmıyorum hatta. Gözlem de iyi olduğunu düşündüğüm Issho'da dahil. Adadaki Top tier karakterlerin ne hale geldiği belli. Bizim miyata'nın yerine biraz ben öveyim dedim.
Övmekten çok gördüğünüz gibi aslında olmasa da oluyor o kadar önemli bir dalga değil mesajı vermişsin sanki.