Silinmiş Üye
Xdrake ve Apoo arasında ne olmuş olabilir ki ? Xdrake öyle kolay nefret edebilecek bi tipe benzemiyor.Bu arada tekrarlıyorum Oda Marco ile ne yapacağını bilmiyor ?
Bence de Luffy'nin silahlanma bastığı kadının Kafasını tanklamışlar. Kaybetseler de O meşhur Korsanlar Kralı sözünü söylemişler ama tabi ne ki bunlar Usopp bir bitki çıkarıp İki Uçan altılıyı yiyecekti. Nami de ölülerine yıldırım atıp tekrar canlandıracaktı böyle eğlene eğlene döveceklerdi.bölümde nami ve usopp tam bir hayal kırıklığı
İyi ayarlamış bağırarak ağlatsa çok daha kötü olacaktı bölüm gözümde... Çaresizliğini hissettirdi.Yalnız Nami'nin yüzünü ağlarken çok dokunaklı çizmiş.İşte böyle anlarda sanatını konuşturuyor yoksa seri bozdu zaten okunmazdı ama bunlar için değiyor.Nami'ye çeşitli sebeplerden kızardım bu bölüm unuttum affediyorum şimdilik yazık.
Ben illa Ulti gibi birisini devirsin demiyroum zaten. Ama elinde silah yokken zaman atlaması öncesinden hatrı sayılır bir farkı yok. Bari bir şekilde WCIdeki seviyesine gelsinElbette gelişir de seri ilerledikçe karşısına çıkacak düşmanların seviyesi de artacağından Nami gene yanlış eşleşmeler sonucu şu anki konumuna düşebilir. Olayı dövüşmek değil. En büyük gelişimini dahi bir başkasının gücünü hacılayarak yapar anca.
Kaybetmeseydin koçum derdim de sen böyle diyince bir olmadı gibi...@Firûzan Vei @Capori @Yamato
Bir korsan hasır şapkayı ya da Wado'yu çalsa, o kendininmiş gibi takılsa aynı şekilde mi düşüneceksiniz?
Reis ben ne alaka anlamadım , soruyu da anlamadım@Firûzan Vei @Capori @Yamato
Bir korsan hasır şapkayı ya da Wado'yu çalsa, o kendininmiş gibi takılsa aynı şekilde mi düşüneceksiniz?
Vinsmoke Sanji'yi etiketleyecektim, bilinç altım Capori yazmış.Reis ben ne alaka anlamadım , soruyu da anlamadım