Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 995: Kunoiçinin Yemini

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    213
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinmiş Üye

Xdrake ve Apoo arasında ne olmuş olabilir ki ? Xdrake öyle kolay nefret edebilecek bi tipe benzemiyor.Bu arada tekrarlıyorum Oda Marco ile ne yapacağını bilmiyor ?
 

Üye silindi 1004

Yalnız Nami'nin yüzünü ağlarken çok dokunaklı çizmiş.İşte böyle anlarda sanatını konuşturuyor yoksa seri bozdu zaten okunmazdı ama bunlar için değiyor.Nami'ye çeşitli sebeplerden kızardım bu bölüm unuttum affediyorum şimdilik yazık.
İyi ayarlamış bağırarak ağlatsa çok daha kötü olacaktı bölüm gözümde... Çaresizliğini hissettirdi.
 
Elbette gelişir de seri ilerledikçe karşısına çıkacak düşmanların seviyesi de artacağından Nami gene yanlış eşleşmeler sonucu şu anki konumuna düşebilir. Olayı dövüşmek değil. En büyük gelişimini dahi bir başkasının gücünü hacılayarak yapar anca.
Ben illa Ulti gibi birisini devirsin demiyroum zaten. Ama elinde silah yokken zaman atlaması öncesinden hatrı sayılır bir farkı yok. Bari bir şekilde WCIdeki seviyesine gelsin
 
Haftalardır diyorum. Şu Luffy, Jinbe, Zoro ve Sanji denen fırsatçı korkaklar yüzünden Nami ile Usopp ne hale gelmiş, üzüldüm. Yukarıda daha az düşman, daha çok müttefik gücü var diye hepsi oraya ulaşmaya çalışıyor. Hırpalanmış Kaido'ya hasbelkader son darbeyi vurabilen kahraman olacak ya nasılsa. Korkaklık treninde yer kalmadı, inin artık birkaçınız.
 
Scratchmen Apoo nasıl uçan altılı olamamış anlamadım. Şimdi bu Page 10 çöpünden bile güçsüz mü ? Hiç sanmıyorum. Şunu söylemeden edemeyeceğim. Zoro hızlı bitirmek için 2v1 attığını söylese de Apoo'yu gören kimse bir Kid'in yaptığını yapamadı. 2, 3 kere daha vursa tamamen Nakavt ediyordu Apoo'yu Kid bu arc Zoro'dan daha çok iş yapıcak diyorum yaslanın ve izleyin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık