Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 994 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşünsenize herkese ahkam kesiyorsun ama hiçbir başarın yok...

İrade nedir, Kendi yaşıtın ve kendinden 2 yaş küçük adamlardan öğreniyorsun...

Ailene sürekli laf ediyorsun ama en iyi p.up ve ödül artışlarını onlar sayesinde alıyorsun...

Sürekli aşk adamı ve centilmen diye kızlara yazıyorsun ama etkileyebildiğin tek kız “16” yaşında bir çocuk...

Sürekli tayfandakileri senden iyi oldukları için kıskanıp, kavga ediyorsun...

O kadar ödülün var ama hala kimse senin ismini önemsemiyor/anmıyor...

Hayatta hiçbir başarın yok kısacası... yazık üzücü bir hayat hikayesi...:ehe:

Düşünsenize herkese ahkam kesiyorsun ama hiçbir başarın yok...

İrade nedir, Kendi yaşıtın ve kendinden 2 yaş küçük adamlardan öğreniyorsun...

Ailene sürekli laf ediyorsun ama en iyi p.up ve ödül artışlarını onlar sayesinde alıyorsun...

Sürekli aşk adamı ve centilmen diye kızlara yazıyorsun ama etkileyebildiğin tek kız “16” yaşında bir çocuk...

Sürekli tayfandakileri senden iyi oldukları için kıskanıp, kavga ediyorsun...

O kadar ödülün var ama hala kimse senin ismini önemsemiyor/anmıyor...

Hayatta hiçbir başarın yok kısacası... yazık üzücü bir hayat hikayesi...:ehe:
Düşünsene seni kesicem dediğin adamın karşısında eğilip agam beni eğit kulun kölen olam diyorsun.

Düşünsene seni kesicem dediğin adamın karşısında eğilip agam beni eğit kulun kölen olam diyorsun.
Düşünsene bu kadar arkadaşlarını seven onurlu bir adamsın işte... ölmemek için değil de, arkadaşların için boyun eğiyorsun... dostlarını, hayallerinden daha üstün görüyorsun... bazıları gibi komplekslerin yok... :a:

Düşünsene bu kadar arkadaşlarını seven onurlu bir adamsın işte... ölmemek için değil de, arkadaşların için boyun eğiyorsun... dostlarını, hayallerinden daha üstün görüyorsun... bazıları gibi komplekslerin yok... :a:
Buna katılıyorum, o konuda Zoro'nun suçu yok, ama şölye bir düşüncem de var ki. Güçlenmek için en büyük rakibinden medet ummak da acizliktir. O acizliği tayfası için kucaklamasına bir laf edilemez. Ama Zoro'nun aciz olduğu gerçeğini değiştirmez.

Buna katılıyorum, o konuda Zoro'nun suçu yok, ama şölye bir düşüncem de var ki. Güçlenmek için en büyük rakibinden medet ummak da acizliktir. O acizliği tayfası için kucaklamasına bir laf edilemez. Ama Zoro'nun aciz olduğu gerçeğini değiştirmez.
Acizlik doğru olabilir evet... sonuçta çoğu karakter aciz/çaresiz kalıyor... Roger bile milletin önünde eğilmek zorunda kalıyor... yani o kadarına yapabilecek bir şey yok... önemli olan neden yaptığın... :D
Düşünsene kaptanın için 2 sene cehennem de yaşıyorsun
Düşünsene onca şeye rağmen, kaptanını bile yeterince tanıyamayıp, onca yolu seni kurtarmaya geldiği halde, milletin önünde onu dövüyorsun...

Acizlik doğru olabilir evet... sonuçta çoğu karakter aciz/çaresiz kalıyor... Roger bile milletin önünde eğilmek zorunda kalıyor... yani o kadarına yapabilecek bir şey yok... önemli olan neden yaptığın... :D

Düşünsene onca şeye rağmen, kaptanını bile yeterince tanıyamayıp, onca yolu seni kurtarmaya geldiği halde, milletin önünde onu dövüyorsun...
Bak emin ol Kuina geri gelse ve tutsak olsa Zoro öyle bir durumda olsa gene aynı şeyi izlerdin emin ol. :D Ama Zoro ODA'nın manevi oğlu olduğu için öyle bir duruma sokmaz.

:good:Güzel, bunu kabul etmen erdemli bir davranış.

Bak emin ol Kuina geri gelse ve tutsak olsa Zoro öyle bir durumda olsa gene aynı şeyi izlerdin emin ol. :D Ama Zoro ODA'nın manevi oğlu olduğu için öyle bir duruma sokmaz.
Zoro biraz daha gerçekçi ve duygu kontrolü olan bir karakter... bir şekilde olaylar daha farklı olurdu bence... :D

O değil de bölüm yorumlarında, milletle şöyle atışmayı özlemişim... Sanji gömmeyecem dedim ama tutamadım yine kendimi... sjjshsj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık