Aslında vermedim de neyse... :/ İlk kez değil bu arada herkes işine geldiğini görüyor.Saol ilk defa destek verdin reis
Aslında vermedim de neyse... :/ İlk kez değil bu arada herkes işine geldiğini görüyor.Saol ilk defa destek verdin reis
Sana göre temizlenmesi lazım benim için durum gayet iyi sen bakış açını değiştir benceHahahaha yav Jac bunların bir önemi yok... el yüz temizlenir sıkıntı değil... ama eziklik öyle mi...? 21 yıldır Sanji hala temizleyemedi jajsjjsjs
Her defasında dolmuşun arkasından koşan yolcu gibi. Ikinci sınıf karakter bile diyemiyorum. Adı üzerinde San/ji! Her şeyi üçüncü sınıfBu arada Sanji kim kendinden üstünse onu harbiden kıskanıyor...
Bakın bu Jinbe sahnesi...
Bu da zamanında Zoro'ya yaptığı...
Hep aynı çaresizlik ve hep aynı eziklik üzücü... jsjsjsj
Korsan avcısı olup korsanlara yanlanan Sanji değilHer defasında dolmuşun arkasından koşan yolcu gibi. Ikinci sınıf karakter bile diyemiyorum. Adı üzerinde San/ji! Her şeyi üçüncü sınıf
Kasıldığı falan yok yav... tayfada bir sürü gevşek var... o yüzden adam gerekeni yapıyor... ayrıca daha demin abilere özenmekten bahsettik ya... Zoro, Mihawk’a karşı hayatını ortaya koyup geri adım atmazken... “Hayallerinden vazgeç aptal” diyen Sanji... Abileri Zoro ve Luffy ile takıldıktan sonra Kuma karşısında canını veriyordu... işte abilik böyle yapılır... jsjsjsjsSana göre temizlenmesi lazım benim için durum gayet iyi sen bakış açını değiştir bence
Şekilci karakter işleri bize göre değil
Kasılmaktan başka bir şey yapmayan adamın fanı olmakta ne bileyim hahahahahaha bi tarafını kasmaktan fiziksel hasar görecek diye korkuyorum DDgdfgdga
Desene sadece soyadı bile geçmek için yetmişSanji değil Sanji Vinsmoke. :/ Gerçekleri çarpıtmayalım. xd
Sonra yalaka Sanji deyince kızıyorlar... yav bir adam hep mi böyle kompleksli olur... hadi Nami kadın o yüzden yapıyor diyorduk, adam Luffy’e bile yalakalık yapmaya başladı... dediğin gibi fandaşım adamın adı bile “3” arkada kalmaya mahkum...Her defasında dolmuşun arkasından koşan yolcu gibi. Ikinci sınıf karakter bile diyemiyorum. Adı üzerinde San/ji! Her şeyi üçüncü sınıf
Aynen aynen kasıldığı falan yok sdfjsdgdfhsd Sanji'de Okama adasına gitmemişti zaten hsdfhsgdfg Zoro'nuı E. Oda'nın en sevdiği karakter olduğunu unutmuşum pardon Zoro'yu çizerken orgazm olduğunu söylüyorlar zevkten kuduruyormuş ashdfsdfKasıldığı falan yok yav... tayfada bir sürü gevşek var... o yüzden adam gerekeni yapıyor... ayrıca daha demin abilere özenmekten bahsettik ya... Zoro, Mihawk’a karşı hayatını ortaya koyup geri adım atmazken... “Hayallerinden vazgeç aptal” diyen Sanji... Abileri Zoro ve Luffy ile takıldıktan sonra Kuma karşısında canını veriyordu... işte abilik böyle yapılır... jsjsjsjs
Fandaşım ??Sonra yalaka Sanji deyince kızıyorlar... yav bir adam hep mi böyle kompleksli olur... hadi Nami kadın o yüzden yapıyor diyorduk, adam Luffy’e bile yalakalık yapmaya başladı... dediğin gibi fandaşım adamın adı bile “3” arkada kalmaya mahkum...
Alakaya maydanoz gel bize bazı bazı.Korsan avcısı olup korsanlara yanlanan Sanji değil
Koskoca kuzey denizini yönetip terör estiren ailenin adı Vinsmoke. Hee o ismin değeri nedir diye sorarsan asıl mesele orda. 10m Bozdur bozdur harcaDesene sadece soyadı bile geçmek için yetmiş