Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 994 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klasik bir geçiş bölümü gibi duruyor. Şu nokada niye hala vitesi ilerletmiyor onu da anlayabilmiş değilim.

hala sevmiyorum. Isınamadım kendisine. Psikolojik rahatsız çift kişilikli arkadaş. Tabii bunlardan ötürü değil çıkış noktası amacı filan çok gereksiz ve zorlama. Tam olarak klişe

Let the linç begin
Tipinin güzel olması bir yana, hiç tanımadığı insanların iradesini miras alması, babasına karşı gelmesi falan benim baya hoşuma gitti. Bir de seride ciddi bir güçlü kadın eksikliği var. O açıdan da iyi oldu.

babasına karşı gelmesi falan
Klişe :/
Tipinin güzel olması bir yana
Sevmek için gereksiz. Dadan diye bir gerçek var şu evrende. İnsanlığı ilk beşe girer.

hiç tanımadığı insanların iradesini miras alması
Luffy'de Roger ı hiç görmedi ama malum. Çıkış noktası itibariyle Yamato ilgi isteyen ergen bir kadın gözümde. Haksızlığa karşı durmuş tamam bu iyi bir özellik ama sırf bunun için tayfaya niye gelsin ki. Carrot var misler gibi. Wano'ya Hasır Şapka bayrağı dikilsin Momo Shogun Yamato'da yanında yeni 9 kın içine girsin(ölenler olacaktır haliyle olmazsa hikayenin orta yerine 'Sı.tım sıvıyorum' dikilitaşını dikmiş olur Oda.) Tamam daha ne istiyor. Bu arc'ın Vivi'si shirahoshi'si Yamato'dur gözümde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık