Şu şeriye Death Note'daki defter insin ve o deftere isim yazılsın gene de ölemez.Kiku öleydi iyiydi.
Şu şeriye Death Note'daki defter insin ve o deftere isim yazılsın gene de ölemez.Kiku öleydi iyiydi.
Öyle mi bitirecekler Kaido'yu?Doffy ve Sezar süte su katmış başka açıklaması yok.
Kaido dangalağı bu ikisi gittiği için salya sümük ağlıyordu. Kaçak alkol içmekten kör olmuş. İş bilen bir adam goril eli gördükten sonra Doffy ve Sezar’la çalışmaz.Doffy ve Sezar süte su katmış başka açıklaması yok.
Quenni bilmiyorum da, jackle, king bayagi bagli gibi kaidoya. Jack onun icin onlarca minke kafa atiyor, king arkasini topluyor falan. Kendi aralarinda olmasa da, kaidoya karsi bir saygilari varYokoular tanıldıklarında tayfaları ile olan iletişimleri şu şekilde
Shanks: Arkadaşlık, dostluk
BM: Aile
WB: Baba- oğul(sevgi)
Kaido: Güç üzerine otorite
BB: Hırs, planlar ve çıkarlar
Böyle bakınca en zayıf olan Kaido oluyor. Bu arkın sonunda Kaido yalnız kalacak gibi, çünkü tayfasında ve adamlarında birlik ve beraberlik adına en ufak bir kırıntı yok. Savaş bizimkilerin lehine dönmedikçe Kaido'nun asıl mevzusu sanırım böyle işlenmeye devam edecek ve en sonunda bir başına kaldığında indirecekler. Luffy ile 1v1 atmasını beklemiyorum çünkü BM sadece Luffy için adada ve onu rahat bırakmayacaktır.
Bence yavaş yavaş utancından mahvolup kendisini öldürmesini planlıyorlardı lakin denemiş ama ölememiş bir türlü Kaido.Öyle mi bitirecekler Kaido'yu?
Saygının geliş nedeni ne ben burada onabakarım. Korkudan gelen saygı çıks uzun süreli tutmaz. Teach'e bakıyorsun belli bir amaç uğruna toplanmış insanlar. Shanks kop kop WB aile olalım BM zaten aile. Kaido'nun amacı savaş çıkartmak tayfa güçlü olan gelsin baba. Luffy'ye bile bize katıl denilebilir (Dendi mi emin değilim düzeltin)Quenni bilmiyorum da, jackle, king bayagi bagli gibi kaidoya. Jack onun icin onlarca minke kafa atiyor, king arkasini topluyor falan. Kendi aralarinda olmasa da, kaidoya karsi bir saygilari var
Kardeş onun neresini övüyorlar ilginç xDReddit'teki en beğenilen yorum smile övgüsü Oda boş kağıt verse ecnebiler sanat deyip 10 puan verir bölüme.