Tavuğun gotunde bir karakter kimsenin aklına gelmezdi ya. Goda yine iş başında ?Reddit'teki en beğenilen yorum smile övgüsü
Tavuğun gotunde bir karakter kimsenin aklına gelmezdi ya. Goda yine iş başında ?Reddit'teki en beğenilen yorum smile övgüsü
O 7 bölüm seri zamanı olarak 10 dakika bile değil ama yinede sen bilirsin.Köpekle kediye de helal olsun. Adamlar 7 sayıdır sulong formundalar ve görünüşte biraz bile yorgunluk yok. Carrot 3 sayfa sonra ay oh diye inlemeye başlamıştı...
Bu Oda bir harika dostum. Ass-Chicken-Man görmek için para veriyoruz adama.Tavuğun gotunde bir karakter kimsenin aklına gelmezdi ya. Goda yine iş başında ?
Acıma yetime..Çakma Oden'in şefkatinden mahrum mu kalsın zavallı hem yetim hem öksüz bebe. Çok acımasızsın Chris.
10 dakika bile olmadan ve çizik almadan yc3 devirip, üstüne yonkou dan kan alan adamlarla, dümen söken davşanı kıyaslamam yine de.Bu japonlar bu mangadan ne anlayıp para verip alıyor o da meçhul gözümde. Hiç mi satış düşmüyor ki böyle olup ama olmamaya daha yakın bölümleri çıkartmaya devam ediyor.
O 7 bölüm seri zamanı olarak 10 dakika bile değil ama yinede sen bilirsin.
Reddit'teki en beğenilen yorum smile övgüsü
Oda : Hangi para ? Benim cebime senden beş kuruş girmemiş.Bu Oda bir harika dostum. Ass-Chicken-Man görmek için para veriyoruz adama.
Evet. Geçen bölümde 13 kişi kötü demiş.Hayır.
Akainu pavyon giysim de var. ??Oda : Hangi para ? Benim cebime senden beş kuruş girmemiş.
Sensey : Ben Amiralleri Koruma ve Kalkındırma Vakfına bağış yapmıştım.
Oda : Ha tamam o zaman.