Özel bir şey yapayım dedim. Sadece Wano da bulunup kolsuz olan karakterleri ekledimShanks nerede![]()

Başına o yüzden Wano yazdım hatta

Özel bir şey yapayım dedim. Sadece Wano da bulunup kolsuz olan karakterleri ekledimShanks nerede![]()
Kalsın ya Law Luffy nin Korsanlar Kralı olacağına inanıyor gibi.Hem yardımcı oluyor tayfaya plan yapma gibi konularda.
En az 150 kelime Japonca biliyorsundur o vakit.Benim seri içerisinde adını bilmediğim herhangi bir Şeytan Meyvesi yok.
Fazladır.En az 150 kelime Japonca biliyorsundur o vakit.
Yancı diyen sizsiniz ben değilim. Law'ın D.'yi öğrenebilmesi için Luffy'e ihtiyacı var. Bu adam emellerine Luffy'siz ulaşamaz ki.@Ölüm Cerrahı şu mesaja üzgün atıyorsan kusura bakma ama ben senden daha çok seviyorun Law'ı Luffy'nin yancısı olması hoşuna gidiyorsa başka...
Canon olmayanlarla beraber 185 meyve varmış zaten. Başka kelimelerle artar.Fazladır.
Bu adam emellerine Luffysiz ulaşamaz. Demek direkt Yancı demek ama sen bilirsin bana göre Yancı değil. D nin sırrını Luffy ile yapacağı bir konuşmada da öğrenebilir.Yancı diyen sizsiniz ben değilim. Law'ın D.'yi öğrenebilmesi için Luffy'e ihtiyacı var. Bu adam emellerine Luffy'siz ulaşamaz ki.
Allah aşkına bizim Luffy ne söyleyebilir ki Law gibi bir adama hahahahahahBu adam emellerine Luffysiz ulaşamaz. Demek direkt Yancı demek ama sen bilirsin bana göre Yancı değil. D nin sırrını Luffy ile yapacağı bir konuşmada da öğrenebilir.
Et verirse istediği her şeyi söyleyebilirAllah aşkına bizim Luffy ne söyleyebilir ki Law gibi bir adama hahahahahah