Nasıl ki Oda'nın tayfayı geriye atmasına karşıysam, forumun da tayfa merkezli düşünmesine karşıyım.Kimin serisini okuduğunu unutuyorsun galiba. :/
Bunlar ana karakterler denip işin içinden çıkılıyor bana göre. İttifak yabana atılıyor.
Nasıl ki Oda'nın tayfayı geriye atmasına karşıysam, forumun da tayfa merkezli düşünmesine karşıyım.Kimin serisini okuduğunu unutuyorsun galiba. :/
Bende zaten onu diyorum eğer Ana bizimkileri şimdiden ham yapmaya kalkar ise onu tutabilecek birileri lazım yuvarlan düş kalk olmadan tabi.Bu bölüm için konuştum dostum Kaido işini bitirmeden birileri ortama girmesin yani. Yoksa BM için birileri gelecek o Allah'ın emri. Ben dövüşler bittikten sonra milletin üzerine çökmeye çalışan BM'yi durduracak şekilde birlerinin geleceğini düşünüyorum mesela. O zamana kadar BM'nin bir şekilde oyalanması lazım belki de kadının planı budur. Bir önceki bölüm oğluyla sinsi sinsi konuşmuşlardı.
yine mi ben patladım yav. aynı adam attıydı ikisini deSasaki Franky spoilerı doğru değil sanırım üzdü güzel olabilirdi nami ve usopp'un kiminle vs attığnı düşününce.
Foruma fake spoiler verip forumu kandırmaya çalışıyor bu arkadaş. Banlayın.yine mi ben patladım yav. aynı adam attıydı ikisini de