Yorumuna katılıyorum ama hibrit konusu dışında. Millet hibrit hibrit diye inlerken Jack uykuya daldı. Kaku ve Jyabura'nın dövüş şekilleri açısından hibrit daha uygundu. Manganın hiçbir yerinde hibrit daha güçlüdür vurgusu yapılmadı. Mantıken ise kullanıldığı yere, meyvenin gücüne ve kullanıcının kullanış şekline göre değişir. Geçenlerde manga sayfasını atmıştım Ulti'nin tam formunun daha güçlü olduğu vurgusu net olarak mangada yer alıyor. Yani zoan kullanıcılarının en güçlü formlarının hibrit halleri olduğunu bilmiyoruz. Aksine tek veri tam hallerinin daha güçlü olduğunu ifade ediyor ama tabii ben öyle de düşünümüyorum. Kişiye, duruma göre değişir. Tabii bu demek değilki Kaido kesinlikle hibrit açmaz veya daha güçlü bir ara forma geçmez. Aksine meyvesinin tam halinin kullanışsızlığı bir hibrit form beklentisini haklı çıkarıyor ancak yine de mutlak değil. Genel olarak hibrit form daha güçlüdür bilgisi ise tamamen yanlış zaten.9 kın ile Luffy dövüşse Luffy tekleyecekmiş gibi konuşuyorsunuz, bu adamları fazla hafife alıyorsunuz sanki. Shutenmaru, Neko/Inu, Kawamatsu, Denjiro falan komutan ayarında adamlar. Izo dediğin Beyazsakal'ın tümen komutanı. Kinemon Kaido'nun ateşini (Kinemon'un yeteneğinin ateş olduğuna dikkat çekmek istiyorum) kesmesi ve Ryō ile dikkate alınmayacak hasar vermesi absürt bir durum değil. Ayrıca Zoan kullanıcılarının en güçlü formlarının hibrit hâlleri olduğunu biliyoruz zaten, Kaido şu an hayvan formunda. Luffy, Lucci'yi hayvan formunda rahat döverdi mesela. Kaido fazla bir hasar görmüş de değil, saldırıları karşılanıyor ve rakibin gücünü anlamak için şu anki stratejisi pek de yanlış gözükmedi bana. Senaryo açısından sıkıntılı bir durum göremiyorum. Asıl 9 kın o kadar yaşanmışlığa rağmen hiçbir şey yapamasalardı sıkıntı olurdu.