Silinmiş Üye
Neden sadece o dörtlü iki stil kullandı onu anlamadım ?
X harfi çizmek için 4 kişi lazımdı. Diğerleri daha önce kullansa sondaki sahne epik olmazdı.Neden sadece o dörtlü iki stil kullandı onu anlamadım ?
4'ü de aynı yere aynı şekilde saldırıyor. 1 kişi 10 kişi fark etmez. Bu dörtlü + Neko'yu ayırmak gerekiyor sanırım. Neko kılıç kullanmıyor + bir eli kesik zaten : ))X harfi çizmek için 4 kişi lazımdı. Diğerleri daha önce kullansa sondaki sahne epik olmazdı.
One Piece
Eiichiro Oda
UPDATE SCHEDULE
New chapter arrives on
Sunday, Oct 25, 19:00
Öyle mi? Ben hepsi x'in bir köşesini yapıyor sandım.4'ü de aynı yere aynı şekilde saldırıyor. 1 kişi 10 kişi fark etmez. Bu dörtlü + Neko'yu ayırmak gerekiyor sanırım. Neko kılıç kullanmıyor + bir eli kesik zaten : ))
Denjiro, Ashura, Inu ve Neko bunların gözümüzde ayrı yeri vardı zaten. Kinemon'u da kafamıza gözümüze vura vura kabul ettiriyor işte Oda : ))
Bu arada birkaç saat önce 992. sayıyı MangaPlus üzerinden okudum da sayının 16 Ekim'de yayımlandığı yazıyordu. Cuma günü oraya bakmadığım için üzüldüm. Bu hafta pazar günü yerine cuma günü yüklenmesinin bir sebebi varsa biliyor musun? Önümüzdeki hafta için yine pazar günü işaret ediliyor çünkü.Öngörüş konusu açılmadı. Buraya bırakayım.
993, 25 EKİM, PAZAR
https://mangaplus.shueisha.co.jp/titles/100020
Ben çeviriyi doğrudan MangaPlus üzerinden yaptım bu hafta. Türkçe bölüm paylaşımında yazmıştık. Keşke bizim konuya baksaydın.Bu arada birkaç saat önce 992. sayıyı MangaPlus üzerinden okudum da sayının 16 Ekim'de yayımlandığı yazıyordu. Cuma günü oraya bakmadığım için üzüldüm. Bu hafta pazar günü yerine cuma günü yüklenmesinin bir sebebi varsa biliyor musun? Önümüzdeki hafta için yine pazar günü işaret ediliyor çünkü.