Hak kazanmak için değil kim daha iyi öğrencek diye kavga ediyolarMuhtemelen onlar öğrenmeye hak kazanmış. Aralarında kapışıp kimin hak kazanacağını belirlemeye çalışıyorlardı çünkü.
Hak kazanmak için değil kim daha iyi öğrencek diye kavga ediyolarMuhtemelen onlar öğrenmeye hak kazanmış. Aralarında kapışıp kimin hak kazanacağını belirlemeye çalışıyorlardı çünkü.
Bölümü bir kez dandik ingilizce çevirisiyle okumuştum. Ama benim anladığım öyle değildi. Dur bir bakamHak kazanmak için değil kim daha iyi öğrencek diye kavga ediyolar
Evet kim daha iyi öğrenir diye kavga ediyorlarmış. Hepsi öğrenmiştir o halde.Hak kazanmak için değil kim daha iyi öğrencek diye kavga ediyolar
Tepki verebildiği için haki kaplıyor. Anlamaya çalışıyor. Anladıktan sonra da sıyrılabiliyor hatta havada bir çok saldırıdan da sıyrılıyor. Aynı şey katakuride de oldu. Katakuri anlayana kadar g4 sneakmands yumruk yedi. Çözünce dayağa devam etti.Aynen çok tepki veriyor.
?! ile ünlemin anlamı da ben tepki veriyorum anlamına geliyor.
O geçen haftaya özeldi bence, 2 hafta üst üste manga çıkmayınca oldu gibi.Spoiler gelebilir mi bugün?
Dostum tepki veremediği için haki ile kaplıyor yüzünü. Alpa'nın bahsettiği tepki ile senin savunduğun tepki mantığı aynı değil. Rhino saldırısına sözlü tepki verse bile sen tepki olduğunu savunursun yüksek ihtimal (yukarıdaki mesajından anladığım kadarıyla) Alpamis ise saldırının farkında olsa dahi Luffy çok hızlı olduğu için Doflamingo bundan kaçamıyor diyor. Zaten bu konunun temelinde 2-3 sayfa öncesinde tartışılan Kaido vs. 9 kın'daki hız muhabbeti var.Tepki verebildiği için haki kaplıyor. Anlamaya çalışıyor. Anladıktan sonra da sıyrılabiliyor hatta havada bir çok saldırıdan da sıyrılıyor. Aynı şey katakuride de oldu. Katakuri anlayana kadar g4 sneakmands yumruk yedi. Çözünce dayağa devam etti.
Gelirse akşam vakti gelir Koreli o zaman paylaşıyor. Ama düşük ihtimal yani geçen haftanın bölümü erken çıktı o yüzden Pazartesi gelir.Spoiler gelebilir mi bugün?
Gelebilir , en kötü bu gece gelir.Arap sağlayıcı öyle bir bilgi geçmişti twitter'da sanırım.Spoiler gelebilir mi bugün?