Sorun yenilmesi değil tahminlere göre off panel yenilmesi.Jack in tek espirisi dayanıklılıktı. Günlerce uyumadan savaşması ama düşmanı tam anlamıyla yenememesi buna örnek gösterilebilir. Ayrıca neko ve inu ayrı ayrı Jack kadar dayanıklı olmasa bile güç konusunda Jackle eşit dövüşebiliyorlardi. Şimdi ise sulong formunda 2 si bir arada Jack ile savaşması Jack in mutlak yenilgisine sebep olması kadar doğal bir şey yok bence.
Gördük sonuçta bizim yavru tavşan bile sulong formunda neler neler yaptı neko ve inu nün jack i beraber indirmesi neden bu kadar göze batıyor çözemedim.
Bence beraber sulong formunda bile Jack yenemeselerdi o zaman sıkıntı olurdu. Eminim burdaki herkes bu sulong formu bile çöp o kadar övdüler beraber Jack i bile yenemediler derdiniz yine.
Asıl mevzu savaşı görmemiş olmamız ve Jack'in çok çabuk yenilmesi. Direkt Sulong formuna geçtiklerinde Jack'i yenmiş olmaları pek mantıklı durmuyor. Adam bildiğin tek yemiş. Tabi önce bölümü okumak lazım, belki spoilerdaki gibi değildir.Jack in tek espirisi dayanıklılıktı. Günlerce uyumadan savaşması ama düşmanı tam anlamıyla yenememesi buna örnek gösterilebilir. Ayrıca neko ve inu ayrı ayrı Jack kadar dayanıklı olmasa bile güç konusunda Jackle eşit dövüşebiliyorlardi. Şimdi ise sulong formunda 2 si bir arada Jack ile savaşması Jack in mutlak yenilgisine sebep olması kadar doğal bir şey yok bence.
Gördük sonuçta bizim yavru tavşan bile sulong formunda neler neler yaptı neko ve inu nün jack i beraber indirmesi neden bu kadar göze batıyor çözemedim.
Bence beraber sulong formunda bile Jack yenemeselerdi o zaman sıkıntı olurdu. Eminim burdaki herkes bu sulong formu bile çöp o kadar övdüler beraber Jack i bile yenemediler derdiniz yine.
Kimsenin zaten neden yenildiği konusunda yorum yaptığını zannetmiyorum.Yenileceği kesindi.Milletin sinir küpü olduğu kısım hiçbirşey göstermeden sonlandırması.Umarım spoiler yanlış çıkarda dövüşü tadında herkes görmüş olur.Jack in tek espirisi dayanıklılıktı. Günlerce uyumadan savaşması ama düşmanı tam anlamıyla yenememesi buna örnek gösterilebilir. Ayrıca neko ve inu ayrı ayrı Jack kadar dayanıklı olmasa bile güç konusunda Jackle eşit dövüşebiliyorlardi. Şimdi ise sulong formunda 2 si bir arada Jack ile savaşması Jack in mutlak yenilgisine sebep olması kadar doğal bir şey yok bence.
İyi oldu ,umarım onun da kolunu ve bacağını keserler ama işte bizimkiler delikanlı yapmaz öyle vahşilikBen Jack adına çok üzüldüm. Yorum yapasım bile yok spoilerın geri kalanı hakkında.
İşleyişi bu. Eğer erken gelirse pazartesi salı gibi, ondan sonra perşembeye kadar ya hiç gelmiyor ya da az geliyor. Perşembe de bölümün tüm sayfaları sabahtan çıkıyor. Cuma da İngilizce çıkıyor.Spoiler'ın devamı niye gelmedi ki? Yalan mıydı yoksa hepsi? :/