Ben de atarken çok eğleniyorum ?Şu tepkilerine fena gülüyorum ha. Dragon, Ace, Sabo konularinda sürekli görüyorum :d
Ben de atarken çok eğleniyorum ?Şu tepkilerine fena gülüyorum ha. Dragon, Ace, Sabo konularinda sürekli görüyorum :d
Kısa yazıyorsun,öyle tadı çıkmıyor.PuahahAHAHgusgabıogıag falan yazman lazım...Ben de atarken çok eğleniyorum ?
Zurnacı çok güçlü Roronoa mecbur güçlerini birleştirdiler!
Onu ancak bir davulcu teke tekte alabilir!Zurnacı çok güçlü Roronoa mecbur güçlerini birleştirdiler!
Yenilmesini normal karşılarım fakat belli süre etkisiz kaldıktan sonra tekrar çıkar ortaya.Jack iki vs 1 atıyor onu geçtim öncesinde bir sürü Sulong formunda minki püskürtüyor.
Yenilmesi normal. Gururlu Inu ve Neko ikiye bir girerek büyük bir iş başardı.
Tebrikler.
Jacke helal olsun.
Adamlar 1vs1 atmışlar 5 günmüydü ne. Sonra Jack abimiz delikanlı ya hemen gaz basmış. Hainlik yapana az bile yaptıkları. Bu açıdan bak birde. Minglerin şuan yerinde olsam orada en çok intikam alacağım adam Jack'tir. Adamlar şuan Jack'in içinden geçmek için neler yapmak isterler. Kaidoya dalan 9 kın veya Oz'a bütün tayfa dalan Mugivara tayfasıda 2x gurur abidesi mi sence ?Jack iki vs 1 atıyor onu geçtim öncesinde bir sürü Sulong formunda minki püskürtüyor.
Yenilmesi normal. Gururlu Inu ve Neko ikiye bir girerek büyük bir iş başardı.
Tebrikler.
Jacke helal olsun.
İcraat reis ne hallere düştü.ALLAH BELANI VERSIN ODA