Kaido'nun üstüne de çok gitmemek lazım aslında. Hani siz dua edin MF'yi yeniden çizmeye kalkmıyor adam. Koka basmış Wb'ye kılıç saplayan çer çöp denizciler görürdük bu sefer de.
O da saçma.Sanji 1000 adam gücünde demişti luffy.Bu diyor ki Sanji hepsinden güçlü.Yada en iyi ihtimalle samuraylar kalifiye desek yani 10 katı suitsiz düz sanji ancak ediyor bu adamlar.Kinemon ben 100 adam etmem dememiş.
Sanji, Jack'i salamura eden adam dan 10 kat güçlü olamaz. Zaten orada luffy düz adamdan bahsederken, kinemon samuray dan bahsediyordu.O da saçma.Sanji 1000 adam gücünde demişti luffy.Bu diyor ki Sanji hepsinden güçlü.Yada en iyi ihtimalle samuraylar kalifiye desek yani 10 katı suitsiz düz sanji ancak ediyor bu adamlar.
Bende onu diyorum samuraylar düz adamdan 10 kat daha mı güçlü.Gerçi o bile kurtarmıyor.Sanji, Jack'i salamura eden adam dan 10 kat güçlü olamaz. Zaten orada luffy düz adamdan bahsederken, kinemon samuray dan bahsediyordu.
Topluluklar kendisini oluşturan bireylerin tıplamından daha fazla şey ifade ederler.O da saçma.Sanji 1000 adam gücünde demişti luffy.Bu diyor ki Sanji hepsinden güçlü.Yada en iyi ihtimalle samuraylar kalifiye desek yani 10 katı suitsiz düz sanji ancak ediyor bu adamlar.
O zaman denk oluyorlar işte.Bende onu diyorum samuraylar düz adamdan 10 kat daha mı güçlü.Gerçi o bile kurtarmıyor.
Zoro’yla balik gifters kessin ona buna bagirsin, gercek savascilar sahneye cikiyor.Sanji to Luffy : Let's hurry up Luffy, to where Kinemom and the others are
Sanji gözünü karartmış.
daha fransızcası filan cıkmadı yarından önce cıkmaz beklemeyin boşuna.Çıkmamak için bu kadar inat eden bir bölüm görmedim bölümün kendisi resmen gidişattan utanıyor anasını satayım