Benim aklımda öyle kalmış. Hep öyle konuşuyorduk ya.Onlar için en güçlü 3 samuray denmedi ki. Ashura en güçlüleriydi o kesin. Kinemonun onları arama sebebi kın olmaları. Başka bir esprisi yok.
Benim aklımda öyle kalmış. Hep öyle konuşuyorduk ya.Onlar için en güçlü 3 samuray denmedi ki. Ashura en güçlüleriydi o kesin. Kinemonun onları arama sebebi kın olmaları. Başka bir esprisi yok.
Şu bölümde tanıtılan adamın düştüğü durumlar cidden kötü. Sanki bambaşka birisi. Öyle hasar almaz denmese de basit saldırılardan da yara almasın ya. :/ Neyse güç meselesi bu seride önemsenmesi gereken en son şeylerden birisi. Hikayesine karakterleirne sadık kalsın yeterli. :/Bir de önceden planlıyor o kadar
Bir de planlamasa ne olacak demek ki.
Ama en sona kaldıkları için beklentiye girmekte haklıydık.Benim aklımda öyle kalmış. Hep öyle konuşuyorduk ya.
#nebölümdüamaŞu bölümde tanıtılan adamın düştüğü durumlar cidden kötü. Sanki bambaşka birisi. Öyle hasar almaz denmese de basit saldırılardan da yara almasın ya. :/ Neyse güç meselesi bu seride önemsenmesi gereken en son şeylerden birisi. Hikayesine karakterleirne sadık kalsın yeterli. :/
One Piece - Digital Colored Comics Chapter 795 Page 11
Read One Piece - Digital Colored Comics Chapter 795 Page 11 Online For Freemanga4life.com
Ya açıkça Ashura ve Inu sen yerinde kaldın biz 20 sene içerisinde daha güçlendik dedi. Büyük ihtimal yine daha güçlülerdir. Kin liderleri diye öne çıkıyor.Ama en sona kaldıkları için beklentiye girmekte haklıydık.
Ki biri Ashura direkt Oden'e biat eden biri olarak gözüktü.
Kawa için kılçık adam diyorduk. Kılçıkla yaralıyordu adam.
Denjiro en gizemlisiydi.
Ve hepsi için güç kavramı kullanıldı diğer 6 kının aksine. Bu adamlar 100'er kişi yerine geçer dediler.
Raizo gibi bağlı, Kinemın gibi parçalara bölünmüş, Kanjuro gibi kuş çizerken tanıtılmadılar.
Güç beklentisine girmekte haklıydık. Şimdi Kin'emon'u izliyoruz.
Op'ta Kaido gibi bir çizim beklemiyordum, hatta okuyan herkes şaşırmıştı. Sırf görüntüsüyle bile korkutuyordu Kaido.#nebölümdüama
Aslında tam olarak öyle diyemeyiz. Her biri 100 adam değerinde diye özellikle vurguluyor Kinemon. Sadece kın oldukları için arıyor demek haksızlık olur.Onlar için en güçlü 3 samuray denmedi ki. Ashura en güçlüleriydi o kesin. Kinemonun onları arama sebebi kın olmaları. Başka bir esprisi yok.
Kinemon ben 100 adam etmem dememiş.Aslında tam olarak öyle diyemeyiz. Her biri 100 adam değerinde diye özellikle vurguluyor Kinemon. Sadece kın oldukları için arıyor demek haksızlık olur.