Affedersin ama ağır koko bağımlısı gibi durmuyor muŞu mal sıfata kandı.
Affedersin ama ağır koko bağımlısı gibi durmuyor muŞu mal sıfata kandı.
Yarın öbür gün hükümete savaş açtıklarında Drake arkadan vurursa ne olacak ?Drake luffy ye coby den bahsediyor sanırım da zoro ya neden söylemiyor ? Bildiği halde zoro hala saldırıyorsa harbi mal olma yolunda ilerliyor yeşil kafa.Adam gelmiş müttefik olalım diyor derdin ne.
Çok fena makaraya alacak Page One eziğini Usopp reis çok yükseldim bu dövüşe. Zoro veya Sanji çıksa kötü olurdu onun için.Usopp, Sanji'nin yenemediği Page One'ı yenecek sonrasında da kalbini kazanamadığı Ulti'nin kalbini kazanacak.
Karhane(!) de büyümüş kız her yol var bunda.Boşuna koynunda yatmadı ayak onlar hep.Adama evi tarlayı sattıran tip bu Tüm dünyaca tanınan kılıç ustasının silahını bırakır mı insan ? Bıraktırırlar işte iki cilve ileAffedersin ama ağır koko bağımlısı gibi durmuyor mu
Ben ömürlük müttefik olsun demedim olmaz drake zaten.Maksat anlık wano için yani.1 coby ile luffy nin konuşmasına bakar işler.Sonra herkes kendi yoluna gider ortada 2 yonkou var ne kadar adam o kadar iş güç demek malum.Yarın öbür gün hükümete savaş açtıklarında Drake arkadan vurursa ne olacak ?
Zoro ve jinbe haklı.En azından ihanet etmeyeceğini hissettirmesi gerek.
Wano için anlaşacaklar gibi gözüküyor Bege misali. Adam zaten operasyona gelmiş.Yarın öbür gün hükümete savaş açtıklarında Drake arkadan vurursa ne olacak ?
Zoro ve jinbe haklı.En azından ihanet etmeyeceğini hissettirmesi gerek.
Mantıklı bir adam öyle bakar ama Luffy'nin ömürlük bakacağını iyi biliyorlar sorun o işte.O tepkiler ondan veriliyor. Law'a bir baktı arclık değil ömürlük oldu hatta tayfa üyesi yaptı neredeyse.Ben ömürlük müttefik olsun demedim olmaz drake zaten.Maksat anlık wano için yani.1 coby ile luffy nin konuşmasına bakar işler.Sonra herkes kendi yoluna gider ortada 2 yonkou var ne kadar adam o kadar iş güç demek malum.