İnanır misin, Usopp da hiç ölmediBen Kaido'nun kesilemez olduğunu hiç bir zaman düşünmedim zaten. Bu adamın olayı kesilemiyor veya vurulamıyor oluşu değil ölmüyor oluşu. Bunu batırırsa batar işte Oda.
İnanır misin, Usopp da hiç ölmediBen Kaido'nun kesilemez olduğunu hiç bir zaman düşünmedim zaten. Bu adamın olayı kesilemiyor veya vurulamıyor oluşu değil ölmüyor oluşu. Bunu batırırsa batar işte Oda.
Usopp'un bir sürü ayakkabısı öldü ama.İnanır misin, Usopp da hiç ölmedi
Bunun da ölçüsü yok. O yara izinin daha sonra muhabbeti geçecekse kalıyor yara izi yoksa geçiyor. Şaka maka Zoro'nun gözünden bir şey çıkabilir o nedenle.O Zoro.
Hala Zoro'ya Enma'yı nasıl yutturduklarında kaldım ben.
Arlong park da usoop un chew i kaçarak alması gibi bir dövüş bekliyorum açıkçası. Vur kaç , vur kaç .Nami ve Usopp çok daha zekiler. Beraber bi plan yapsalar ortaya alırlar abla kardeşi.
Ben de aynısını bekliyorum ve bu yüzden çok heyecanlıyım. Deli edecekler Ulti’yle P1’ı...Arlong park da usoop un chew i kaçarak alması gibi bir dövüş bekliyorum açıkçası. Vur kaç , vur kaç .
Usopp, Sanji'nin yenemediği Page One'ı yenecek sonrasında da kalbini kazanamadığı Ulti'nin kalbini kazanacak.Ben de aynısını bekliyorum ve bu yüzden çok heyecanlıyım. Deli edecekler Ulti’yle P1’ı...