Kinemon’un verdiği ayara bak... bir kez daha güç dengeleri ve mantığa elveda... Zoro, Kaido’nun kellesini çok rahat alırmış resmen...
Yani görmeden yine çok gömmek istemiyorum ama redon attığına göre doğrudur herhalde. Hiçbir şekilde yara almayan, ölemeyen adama bak. Oden korkusu üstünden kalkmadı mı hala? Gülsem mi, ağlasam mı...Queen hiç hasar veremiyor. Luffy g4 'le veremiyor. Tüm tayfa dalıyor veremiyor. Bege ve ekibi veremiyor.
Bir anda Kaido'ya bir şey oluyor ve Kınlar adamı paramparça ediyor. Bu kınlar g4 ten fazla vuruyor ha? G4 de yonkou sag koluna işliyordu. Sağ kol alan Luffy den daha güçlü saldıran kınlar? Ilginç. Queen den daha güçlü kınlar ilginç.
Bu serinin dövüş kısmının hiç bir mantığı kalmadı ya valla yazık.
Kanjuro, Kinemon ve Raizo bu güçle kuvvetle Rosa'yı tek başına halledermiş maşallah. Dof'u tekte alırdı herhalde.Yani görmeden yine çok gömmek istemiyorum ama redon attığına göre doğrudur herhalde. Hiçbir şekilde yara almayan, ölemeyen adama bak. Oden korkusu üstünden kalkmadı mı hala? Gülsem mi, ağlasam mı...
Oda böyle yapınca sorun yok. Sonra biz Zoro Kaido'nun kellesini alır deyince hayalperest oluyoruzAynısını düşündüm. Artık yarsa da, "normal ya, olur öyle şeyler," deyip geçeceğiz zaten. Ben böyle batırış görmedim.