Bu resimlerden yorulup artık görmek istemeyen bir ben miyim.Trollüne yazpılsa bile komik değil palyaço oldu karakt- oh waitBölümden ilk resim gelmiş.
Bu resimlerden yorulup artık görmek istemeyen bir ben miyim.Trollüne yazpılsa bile komik değil palyaço oldu karakt- oh waitBölümden ilk resim gelmiş.
Keşke her hafta böyle olsa.Başka spoiler gelmeyecekmiş.Direkt bölüm çıkacakmış
neden öyle diyosun my ray of lightımAsıl One Piece'i doğru yorumlayanları okumak lazım. Teşbihte hata olmasın deniz feneri gibi aydınlatıyorlar.
Zoro reis bunu boydan boya baya yaracak ama gelen giden çizdiği için çok kıymeti kalmayacak gibi. Kaido şov bir an önce başlamalı artık iş sıkıntılı bir yere doğru gidiyor.Yonkou ağırlığı diye bir şey kalmadı.
Queen hiç hasar veremiyor. Luffy g4 'le veremiyor. Tüm tayfa dalıyor veremiyor. Bege ve ekibi veremiyor.Yonkou ağırlığı diye bir şey kalmadı.
Aynısını düşündüm. Artık yarsa da, "normal ya, olur öyle şeyler," deyip geçeceğiz zaten. Ben böyle batırış görmedim.Zoro reis bunu boydan boya baya yaracak ama gelen giden çizdiği için çok kıymeti kalmayacak gibi. Kaido şov bir an önce başlamalı artık iş sıkıntılı bir yere doğru gidiyor.