Benim için eskimemiş demek ki.Eskimedi mi sence o espri.
Benim için eskimemiş demek ki.Eskimedi mi sence o espri.
O zaman raw yoktu. Spoler'ı verenler görse bile ilk etapta dolaylı yazıyorlar. Saldırıyı yapandan ziyade saldırı ismi olunca pek bir şey anlaşılmıyor. Bir de özellikle ilk etapta dilden dilden çeviri olunca abuk subuk şeyler yazıyor. Zamanla netleşiyor vs. Adam isim yazmışsa bile çeviriyle gidebiliyor yanibunlar rawları görüp yorum yapmıyo mu?
Drake forumun genelinde anlaşılacağı üzere Luffy'i sempatik bulup onun safına geçmiyor.Orada hızlı bir şekilde analiz yapıyor buradan şuan kaçamam,kaçsam bile donanmaya geri dönemem görevimi bitirmem gerek diyor görevini bitirmesinin yolunu da şuan için Luffy ile birlikte ilerlemek olarak belirliyor ileride duruma göre bakacak Law ve Drake tam tilki hep plan hep hamle adamı bu ikisi Luffy ve Kid'den alınan iq bunlara eklenmişLeş bölüm abiii seri çöp oldu abiii Drake niye ittifak noluyor bu nedir abii fakyu Oda.
KF'de sıradan bir gün dostum.Drake forumun genelinde anlaşılacağı üzere Luffy'i sempatik bulup onun safına geçmiyor.Orada hızlı bir şekilde analiz yapıyor buradan şuan kaçamam,kaçsam bile donanmaya geri dönemem görevimi bitirmem gerek diyor görevini bitirmesinin yolunu da şuan için Luffy ile birlikte ilerlemek olarak belirliyor ileride duruma göre bakacak Law ve Drake tam tilki hep plan hep hamle adamı bu ikisi Luffy ve Kid'den alınan iq bunlara eklenmiş