Leş bölüm abiii seri çöp oldu abiii Drake niye ittifak noluyor bu nedir abii fakyu Oda.
Adam zaten alabasta'dan sonra bir kaç arc ile bitireceğini söylemişti. Şimdi herhalde çok büyüttüğü için finale odaklanıyordur şimdi.East Blue'yu tekrardan okuyorumda o zamanlar adam hevesliymiş.
O zaman sadece saldırı ismi vardı sanırım. Şeytan falan geçiyordu. Bu yüzden Onigiri olabilir falan deniyor. SOnra X geçince Drake de olabilir dendi vs.okuduğunu anlamayanlara alışığız ama gördüğünü anlamayana da ilk kez denj geldim..spoiler verenlerden bir tanesi son sayfada yeşil de saldırıyor diyordu.
Aaa, yani Zoro, Katakuri den güçlü diyorsun doğru muyum ?Zoro yener.Sanji'de hayatının dövüşünü verir Jack'e.
Anladım teşekkürler.Tipini benzetmiştir. Bide koruyucu olarak geçiyor.
Wano halkı Kaido'yu da koruyucu varlık olarak görüyordu. Kaido sonrası Luffy olur artık bu. xd
O zamanlar tayfa kimseye dayanmıyordu şimdi Luffy Korsandan çok politikacı oldu herhalde son savaşta masa başında olacak Luffy sınırsız et için herkezi satacak.?East Blue'yu tekrardan okuyorumda o zamanlar adam hevesliymiş.
bunlar rawları görüp yorum yapmıyo mu?O zaman sadece saldırı ismi vardı sanırım. Şeytan falan geçiyordu. Bu yüzden Onigiri olabilir falan deniyor. SOnra X geçince Drake de olabilir dendi vs.
Drake; Eyvah Queen peşimde hemen birine yancı olmam lazım, aha buldum. Hasır abi elini ayağını öpem beni kanatlarının altına al, pokunu yiyem acı bana.Leş bölüm abiii seri çöp oldu abiii Drake niye ittifak noluyor bu nedir abii fakyu Oda.
Eskimedi mi sence o espri.Bence Yossi Oda çizmiş bu bölümü :/