yeni resim geldikçe son mesajıma ekleyeyim bari. haklısın tek tek olunca görüntü kirliliği oluyor.Anladım![]()
yeni resim geldikçe son mesajıma ekleyeyim bari. haklısın tek tek olunca görüntü kirliliği oluyor.Anladım![]()
Jack'e ilk geldiğinde velet gibi davranıyorlardı hatırlasana. O da bunlara abi çekiyordu.İkisini toplasan bir jack etmez :s
@Kaido_93 worstgen'e de tek tek atıyorlar toplu atsalar atayım topluca :s
Valla bokunu çıkardı artık. Adam tayfayı da siluet olarak çizecek bu gidişle. One Piece mi okuyoruz BNHA mı belli değil. All Might'a mı özeniyorsa artık bilemedimSiluet damarlarına işlemiş artık deyyusun. Siluetsiz yapamıyor. Sanki evinden biri, ööööyle yakınnn Oda'ya!
Jack'i hırpalamışlar gibi de şunu anlamıyorum. Neden hibrit formuna geçmiyorsun Jackkk ?
Aynen, iyi olur bence deyeni resim geldikçe son mesajıma ekleyeyim bari. haklısın tek tek olunca görüntü kirliliği oluyor.
Ağır fakeConfirmed by Redon:
Moriah is also there and he brought Hawkins back as a zombie after he got killed by Law, which is why Hawkins has so many bandages
böyle bir şey gördüm yorumlarda ama henüz eklemediler worstgende :s
Kizaru'nun sırtına binip gelse ancak yetişir Wano'yaDaha Teach'in mekanından sağ çıktığı belli olmayan bir karakterin adının anılması bence de fake gibi geliyor.