Ben de aynısını diyorum fan oluyoruz sonraNe diyeyim ki ama ? :d Izo bir vurusta kilicini dusurdu,utanmasa King'e King'in kilicini alip saldiracak. Bir de kilic ustasi hee bu king
Ben de aynısını diyorum fan oluyoruz sonraNe diyeyim ki ama ? :d Izo bir vurusta kilicini dusurdu,utanmasa King'e King'in kilicini alip saldiracak. Bir de kilic ustasi hee bu king
Pardon bu doğru sanırımThe title of chater 990 is Lonely Force
Inuarashi and Nekomamushi fight Jack in sulong form
King vs Queen is happening while Sanji occupies King
X-Drake being a traitor and that he works for the marines is found out
Queen knew that X Drake was a traitor and Who's Who also knew
The tobiroppo that Queen and Who's Who wanted to kill was X Drake
Queen found out the person who released Law was X Drake
Hawkins and X Drake appear and Hawkins said someone's chance of survival is lower than 1%
Luffy goes gear 4 to fight the numbers
Drake fights Queen and gets defeated and runs away to where Luffy is
X Drake asked to join their side and fight along with the Pirate-Mink-Samurai-Ninja Alliance and that he's a lone force against them
Luffy get's confused by X Drake question and say's "Huh"
Kılıççıları sevdiği için diyor bakma Avatarında güzelmiş bu arada. Avatardan dolayı sana pekte bir şey demez :dBen de aynısını diyorum fan oluyoruz sonra
Bence yaşadıkları husumet yüzünden Jack'le dövüşmeleri doğal. Bir rövanş olmalıydı.Yahu Çomar ile Mamoş'un sulong formlarında Jack'le dövüşmesi ne demek ya? Durdurun baskıyı, çıkmasın bu sayı. Eğer bu ikilinin arc'taki rakipleri ciddi ciddi Jack olursa One Piece'in saçmalıklar tarihine en tepeden yerleşir. Biz Kaido'yla dövüşecekler diyoruz adamlar gidip Jack'le mi uğraşacak? Sinirlendim ciddi ciddi, rezillik.
Eyvallah, bir dövüş olabilir ama ciddi bir dövüş olamaz bu. Jack'i aralarında top gibi sektirirlerse sıkıntı yok.Bence yaşadıkları husumet yüzünden Jack'le dövüşmeleri doğal. Bir rövanş olmalıydı.
Rakip değil bana göre. Küçük bir oyun oynayıp ana hedefi Kaido'ya girecekler. 9 kın sonuçta,Kaido'yu beraber yenmeye yeminliler. Sadece Jack Zou'da yaptığı katliamların cezasını çekecek o kadar. Ino ve Neko için Jack sadece aradan çıkarılması gereken bir mesele.Yahu Çomar ile Mamoş'un sulong formlarında Jack'le dövüşmesi ne demek ya? Durdurun baskıyı, çıkmasın bu sayı. Eğer bu ikilinin arc'taki rakipleri ciddi ciddi Jack olursa One Piece'in saçmalıklar tarihine en tepeden yerleşir. Biz Kaido'yla dövüşecekler diyoruz adamlar gidip Jack'le mi uğraşacak? Sinirlendim ciddi ciddi, rezillik.