Spoiler'a ne yaptın KennyUlti ve Page One bu arc herkesle sıra sıra dövüşecek galiba. Sahne sırası gelmeyen herkesi boşta durmasın diye Ulti ve Page One ile dövüştürüyor Oda :s
Spoiler'a ne yaptın KennyUlti ve Page One bu arc herkesle sıra sıra dövüşecek galiba. Sahne sırası gelmeyen herkesi boşta durmasın diye Ulti ve Page One ile dövüştürüyor Oda :s
Fake olabilir dediler sildim spoileri zaten sonradan silmişler WGde. En azından gece fazla insan yok sorun olmadı.Ulti ve Page One bu arc herkesle sıra sıra dövüşecek galiba. Sahne sırası gelmeyen herkesi boşta durmasın diye Ulti ve Page One ile dövüştürüyor Oda :s
Ben bir şey paylaşmadım Mewtwo paylaştı bak itiraf ediyor :sSpoiler'a ne yaptın Kenny
Ben inanmıştım çok gerçekçi gelmişti :sFake olabilir dediler sildim spoileri zaten sonradan silmişler WGde. En azından gece fazla insan yok sorun olmadı.
Ya baktım redon tarafından onaylanmış yazıyor atayım dedim fazla da bir şey eklememişlerdi sonradan fake olduğu ortaya çıktı. Bu WG'ye de güvenilmiyor adamlar trollüyor.Ben bir şey paylaşmadım Mewtwo paylaştı bak itiraf ediyor :s
Ben inanmıştım çok gerçekçi gelmişti :s
Boşver hocam fake de olsa gördün mü yapıştır. Millet spoiler atmak için birbirini yiyor sitede kimse ayıplamaz seni.Ya baktım redon tarafından onaylanmış yazıyor atayım dedim fazla da bir şey eklememişlerdi sonradan fake olduğu ortaya çıktı. Bu WG'ye de güvenilmiyor adamlar trollüyor.
Bu da fakeLast page we see Zoro smirking at King after he cuts him down
Zoro : "is that all you got? Bring me Kaido now
END
Adam tekrar paylaşıp sonuna bunu eklemiş.
Dns...Last page we see Zoro smirking at King after he cuts him down
Zoro : "is that all you got? Bring me Kaido now
END
Adam tekrar paylaşıp sonuna bunu eklemiş.
Ne diyeyim ki ama ? :d Izo bir vurusta kilicini dusurdu,utanmasa King'e King'in kilicini alip saldiracak. Bir de kilic ustasi hee bu king