Öyle olacak gibi. Halbuki reis, baktığında abileri dediği şahıslardan daha işlevliydi ama...Su Long öncesi bu hale geldiyse Su Long'a dayanamayacak gibi görünüyor. Oda ciddi ciddi aradan çıkaracak reisi :/
Öyle olacak gibi. Halbuki reis, baktığında abileri dediği şahıslardan daha işlevliydi ama...Su Long öncesi bu hale geldiyse Su Long'a dayanamayacak gibi görünüyor. Oda ciddi ciddi aradan çıkaracak reisi :/
Dur yav, sakin ol. @Eric Cartman'a da yazdım, seri içinde unvanlara önem veriliyor biz vermesek de. Keza ödül konusunda da bu böyle. Jinbe de eski bir shichi olduğundan biraz öne sürüyor diye düşünüyorum. Adamın bizim tayfada oluşuna Kid ve Law bile şaşırmıştı. Zoro desen, Barto onun için "sağ kol" tanımını yapmıştı. Ee bir de süpernova, malum. Sanji? Sanji'nin ün sıkıntısı var. Ama Kuma'ya söylediği söz havada kalmayacak, en büyük belalardan birisi olacak.Eğer ciddi anlamda Eiichiro Oda kafasında böyle bir şey planlıyorsa , One Piece'i bırakan izleyiciler kısmına beni ekleyebilirsiniz.
G*tü boklu bir balık gelip 950 bölümlük bir kökü kazıyıp kendi kökünü yerleştirebiliyorsa diyecek bir şey yok zaten.Spoiler'lara tam bakmadım live reaction için ama Luffy-Zoro-Jinbei panelini gördüm.
Üzüldüm şahsen , Sanji adına o kadar fazla seçenek varken onu defalarca rezil etmeyi seçip böyle b*ktan bir sayfa yazmış , çizmiş. Yazık gerçekten 990 bölümlük verilen emeğe.
Soğudum şahsen.
Aynen öyle. Bu zamana kadar yaptıklarıyla konumunun hakkını fazlasıyla verdi bence. Diğer ikisi beni hayal kırıklığına uğrattı ama Jack her bölümle daha da gözüme girdi diyebilirim.Öyle olacak gibi. Halbuki reis, baktığında abileri dediği şahıslardan daha işlevliydi ama...
Yok ben onu sormuyorum. Sen hangisini istiyorsun hakkını versin 2 sene daha Wano izleyelim mi diyorsun? Yoksa saçma da olsa en kısa sürede hakkını vermeden bitirsin mi diyon ?Kalkamayacağının ihtimali daha yüksek. %99 ?
Ben sadece böyle bir durumdaki tepkilerimi anlattım.Şöyle Jinbe-Sanji yorumları görünce tadım kaçıyor benim.Hatırlarsın Sanji BAA'da Jinbe ile birlikte savaşmıştı ve son vuruşu Sanji yapmıştı. Son vuruşun önemli bir detay olduğu hepimizin malumu.
Boşuna balık ölsün istemiyorum ben. :/Ben sadece böyle bir durumdaki tepkilerimi anlattım.Şöyle Jinbe-Sanji yorumları görünce tadım kaçıyor benim.
Hakkını versin isterim ama şuanda bile Rosa'yı geçen arc olmaya yaklaştı. 2 sene de çekilmez.Yok ben onu sormuyorum. Sen hangisini istiyorsun hakkını versin 2 sene daha Wano izleyelim mi diyorsun? Yoksa saçma da olsa en kısa sürede hakkını vermeden bitirsin mi diyon ?
Doğrudur da reis hakkını alacaktır.Ben sadece böyle bir durumdaki tepkilerimi anlattım.Şöyle Jinbe-Sanji yorumları görünce tadım kaçıyor benim.