Sadece Numbers için fazla gelir bu harereket, zoro reis numbers ve çevresindeki herkesi kesmeyi planladığı için bu hareketi yapacak.Bunu Numbers'a karşı kullanmış olmasın bea.
Sadece Numbers için fazla gelir bu harereket, zoro reis numbers ve çevresindeki herkesi kesmeyi planladığı için bu hareketi yapacak.Bunu Numbers'a karşı kullanmış olmasın bea.
Zoro'nun en gösterişli saldırısı o olmalı. Kaido karşısında duracaksa ona yapması daha afilli olurdu.Sadece Numbers için fazla gelir bu harereket, zoro reis numbers ve çevresindeki herkesi kesmeyi planladığı için bu hareketi yapacak.
Aslında mihawka karșı yapsa daha gösterișli olur. Mihawk șapka çıkarır bu harekete, zoroya diz çökerZoro'nun en gösterişli saldırısı o olmalı. Kaido karşısında duracaksa ona yapması daha afilli olurdu.
Yani Garp eskiden Drake gibi korsan numarası yapan bir denizci mi diyorsun? Ortalık karışır bak...Apoo'yu bile yedirmeyen Oda Drake'i yedirmez. Garp-Roger ittifakının bu arcta açıklanışı gibi Drake de karşımıza ciddi bir güçle çıkıp Luffy'nin Garpı olsun isterdim ama pek mümkün olmadığını biliyorum.
Ne oldu yine?@Alpamis'ı rahat bırakırım ya, olum bizim gönlümüz geniş Zoro, Kaido'nun kelleyi alsa bile fazla takılma eğer karşı taraf olayı kabul ediyorsa tabi etmiyorsa bira sürtüşme yaşayabiliriz xD
Hiç sanmıyorum
Yok. Garp bir korsanla ittifak yapıp o dönemin en büyük gücünü alt etmiş. Şimdi de iki yonkounun ittifakına karşı Drake Luffynin yanında. Tek fark Drake'in çapı. Bir Garp edecek seviyedeyse ancak tarih tekerrür eder işte. Pek ihtimal vermediğim ama seveceğim bir kurgu.Yani Garp eskiden Drake gibi korsan numarası yapan bir denizci mi diyorsun? Ortalık karışır bak...